Small-BLF, APN, Agent-CQJ, Small.dxm, ...

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Jagud
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jagud » 01 pro 2006 09:34

Soubory jsem smazal. Neumím se zbavit MSN Apps. V ovladacích panelech - Přidat nebo odebrat ... není. V Program Files\MSN Apps\... jsem našel msnappau.exe. Zkusil jsem ho spustit, ale nic se neděje. Díky oběma za pomoc.

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 01 pro 2006 09:44

Možná ti v něm chybí soubor uninstall.exe. Ale to nevadí. Tu složku

C:\Program Files\MSN Apps

vymaž celou, tak jak je.

Stáhni si Killbox. Spusť jej na ploše. Do okénka zkopíruj tyto řádky tak jak jsou vypsány v kódu:

Kód: Vybrat vše

c:\windows\system32\ldcore.dll

Nastav volby Delete On Reboot a Unregistered .dll Before Deleting a stiskni červený kruh s křížem. Počítač bude chtít restart, tak jej povol.

Jagud
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jagud » 01 pro 2006 10:35

Složku C:\Program Files\MSN Apps se mi podařilo smazat celou (v nouzovém režimu). Zapomněl jsem v předchozím příspěvku napsat, že jsem smazal i soubor ldcore.dll a pomocí vyhledávání jsem ho už nikde nenašel. Přesto jsem Killbox spustil podle návodu. PC se nerestartoval. PC se zatím chová vzorně. Při spouštění systému nezamrzá, ani se nevyskytují bezdůvodné přestávky v činnosti. Ještě jednou děkuju za pomoc, snad je to vše. Mám příjemný pocit ze spoluprace s vámi všemi.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”