spyware a antispyware? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

KLOUZEK
Pohlaví: Nespecifikováno

spyware a antispyware?

Příspěvekod KLOUZEK » 16 zář 2004 11:11

V centrumu mi pořád lítaj praštěný wokna že mám computer infected, ale nemám, používám ad-awre a vše je čistý. Tak co s tim?OS mam ME.

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 18 zář 2004 14:21

Ahoj, mohl by jsi to prosím trochu upřesnit? V jakém centrumu? To máš na mysli, když vstoupíš na http://www.centrum.cz? Vyskakuje ti klasické pop up okno - je česky? No, asi ne když píšeš "infeected" viď...

Jaký používáš prohlížeč, že by MSIE?

P.S. adaware není jediný software, na odstraňování spyware :roll:

KLouzek
Pohlaví: Nespecifikováno

Vyřešeno

Příspěvekod KLouzek » 20 zář 2004 08:35

No jasně http://www.centrum.cz. Česky to taky naní, to teda ne. Prostě WARNING... a hotovka šmitec kalafuna. Vyřízeno. Ad aware se mi zdá jako nejlepší a nikdy jsem s nim neměl problém, měl jsem tam i SpyBlocks, a spoustu jinejch, ale nic.Prhlížeč mám MSIE 5.5.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 12 říj 2004 10:55

Nemyslím si, že by to mělo mít nějakou souvislost s centrum.cz ....vypadá to prostě na to, že máš hijacknutý IE ..doporučuji update internet exploreru + projetí systému vším, co najdeš proti spyware, pak můžeš napsat co jsi zkusil a co pomohlo..

Jestli nepomůže, napiš stránku, na kterou ti to okno odkazuje, pokud není adresa vidět, stiskni CTRL+N (otevřeš ji v novém okně již s adresou)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 28 pro 2006 13:35

ad-aware je sice dobrý ale není všemocný.je lepšímít víceantispywarových programů a kombinovat je ale rezidentně běžet jen jeden.používám osobně ad-aware se pro,spybot,spyware terminator a spyware doctora a sem maximálně spokojený :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 28 pro 2006 19:29

memphisto: rada je to sice dobrá, ale téma je více než 2 roky staré. :roll:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”