Zdravím, mám zakoupenou verzi esetu ( smart security 4) no a asi po nějakých 3-4 dnech, když dám kontrolu počítače, tak se mě to vždy kousne u 45 % nebo 46 %, zkoušel sem dát různé kontroly a stejně se to tam sekne, jedná se o soubory normálně v program files/samotný eset , a u 46 % program files/java /lib6/deplorey, dál už to nejede absolutně ..
nevíte o co se jedná? nechal sem to dokonce přes noc, 8 hodin to jelo a furt to zůstalo u těch 46 %, tak už nevím, zkusím jedině přeinstalovat.
předem díky za odpoved.
eset smart security 4 - problém s kontrolou Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: eset smart security 4 - problém s kontrolou
Nikdy Ti to nespadne kvůli jinému programu?
Kontaktoval bych podporu ESS , pokud ho máš placený , jinak vložit log z HJT do sekce HiJackThis a poprosit o kontrolu.
Kontaktoval bych podporu ESS , pokud ho máš placený , jinak vložit log z HJT do sekce HiJackThis a poprosit o kontrolu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
no že by to spadlo to se ještě nestalo.. zkoušel jsem přeinstalovat a furt nic.. jen tak jsem dal u nějakého souboru "zkontrolovat pomocí eset" a zůstane to u 0% a nic se neděje, když dám přerušit ukazuje - "dekomprese neproběhla, nedostatek paměti nebo volného místa na disku" .. tak sem teda odstranil nějaký filmy, nemam tu ani moc aplikaci, pročištěny to mám dost, no filmu dost - 118 gb volných z 285 gb ..
Tak jako nevím.
Tak jako nevím.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
vložit log z HJT do sekce HiJackThis a poprosit o kontrolu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: eset smart security 4 - problém s kontrolou Vyřešeno
napsal jsem na podporu, vyřešeno, dík.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”