Útok hackera, není pomoci?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Kemyn
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Útok hackera, není pomoci?

Příspěvekod Kemyn » 21 lis 2011 21:44

Jenže on o mě ví naprosto všechno, já o něm vím pouze to. Že je to majitel počítačové firmy se vzhledem zoufalce a jménem Honza.

Reklama
Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 21 lis 2011 21:48

Kemyn to je prostě hrozně blbá situace. Nevíš aspoň název té firmy. A jak už tu někdo psal, nebylo by špatné používat Linux.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 21 lis 2011 21:52

Zajdi do prodejny, vysvětli mu to z očí do očí, nepochopí-li -> volej PČR ať rovnou koná. Paragrafy na stalking už konečně máme! :smile: Můžeš pak pokračovat různejma obstrukcema jako je ČOI a podobně. Firma krachne a nebude mít prachy na vysírání :smile:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Kemyn
nováček
Stav:

Příspěvekod Kemyn » 21 lis 2011 22:48

Bohužel vím, co jsem uvedl. Přítelkyně ho viděla jednou v životě a ihned ji na to začaly chodit sms, tak s ním přerušila veškeré kontakty. Navíc v profilu co vím, tak on fotil, měl tam gumové medvídky a vyfocený kečup. Nevíme ani název, ani kde bydlí.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 lis 2011 00:22

Jednak tady brečíš na špatném hrobě, pokud to co zde píšeš je pravda. K řešení takových problémů je tady policie, tak se na ni obrať a neventiluj to po internetu, jak jsi se sám vyjádřil, že Ti jinde neuměli poradit. Spíše se domnívám, že si více méně vymýšlíš. Buď to řeš, jak náleží a dej téma za vyřešené, nebo při pokračování tohoto tématu budu nucen je uzavřít.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 22 lis 2011 08:17

Pic: Takže vlastně si mu řekl ať to zavře sám nebo mu to zavřeš? To si mu dal teda na výběr :wink: Máš-li s tím tématem, takovej problém, tak ho přece můžeš přesunout do kategorie Vše ostatní. Nehledě na to že v pravidlech sem nic o zákazu fňukání nenašel.

Tohle je ta typická česká lhostejnost k ostatním. Někdo má problém, chce to nějak s někým probrat či prořešit, ale né my ho odpálkujem. Kdyby jsi četl, byť půlku tématu, tak víš že na PČR už dávno byl. Mimochodem člověk by měl svoje emoce ventilovat, protože jinka je z něj časovaná bomba, případně emák. To je snad cílem? :roll:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 22 lis 2011 10:05

Orcus má pravdu. Sice to zní jako fantasmagórie ale to neznamená, že to nemůže být pravda. Na druhou stranu zase souhlasím s Picem, protože jestli má Kemyn opravdu takové problémy, je dobré o tom s někým mluvit ale mluvení nestačí aby se problém vyřešil. Jestli je to opravdu takový magor, je nevyšší čas mu to zatrhnout ať už po dobrém (policie) nebo po zlém ( :evil: ).

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 22 lis 2011 10:22

Osobně o věrohodnosti velmi pochybuji a přesvědčil by mne jenom screen o podání tr.oznámení, ale pokud je to pravda, pak tady se to nevyřeší.

Sigmaczek
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Sigmaczek » 22 lis 2011 10:56

No je to jak z filmu 007 :lookround:
Ria ria Hungaria...

Kemyn
nováček
Stav:

Příspěvekod Kemyn » 22 lis 2011 12:06

Pic - v první řadě bylo podstatou mého příspěvku, zjistit, jak mám co nejlépe zabezpečit počítač a odhalit, zda mám v PC nějaké škodlivé prvky. Tohle fórum snad není od toho, aby lidé, kteří se v této oblasti neorientuji, zde podali dotaz? Opravdu typická lhostejnost. Nejedná se o mě, tak co bych to řešil. Na policii jsem se obrátil, ale co mám do té doby dělat? On zatím bude týdny, ne-li měsíce parazitovat na mém PC.

Obávám se jen toho, že to policie nevyřeší. O co mi jde teď? O to, abych měl co nejlépe zabezpečený počítač a nebál se vůbec najet na seznam, aniž by došlo k zneužití. Tahle situace není vůbec příjemná, člověk žije ve strachu a neví, čeho je ten druhý schopný. Opět jak jsem to včera zde řešil tady na fóru, tak mi od něj přišla sms ze smajlíkem. Nevím co všechno čte a jaký má nyní přístup k PC. Nevím jestli čte i tenhle příspěvek.

Ač jsem naformátoval oba disky, a mám nyní Comodo+Ad-ware+Aviru. Tak mi přijde, že stále má v mém PC nějaký vliv.

Včera jsem například v Comodu neměl žádné pokusy o průnik, ale najednou kolem 23:00 hod mám 25 pokusů. Vždy aplikace system nebo windows operating system.

Jinak děkuji všem za trpělivost a ochotu, případnou pomoc. Ti z vás, co mi nevěří, tak jim klidně část protokolu nahraji na úložiště s tím, že jim zašlu PM zprávou heslo. Opravdu nemám zapotřebí si tohle vymýšlet a svých starostí mám nyní dost a nepotřebuji řešit jednoho debi....

thevalid
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod thevalid » 22 lis 2011 12:06

Podej trestní ozníámení! Podle § 353 Nebezpečné vyhrožování, § 232 Zbavení osobní svobody, § 231 Omezování osobní svobody, § 236 Omezování svobody vyznání

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 22 lis 2011 12:13

Jsi paranoidní.

ale co mám do té doby dělat?

Vem balon a zazvoň na Jirku,třeba si spolu zakopete na bránu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”