modrá obrazovka při instalaci hry-není zavirované CD? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

camperek5
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

modrá obrazovka při instalaci hry-není zavirované CD?  Vyřešeno

Příspěvekod camperek5 » 24 zář 2012 17:36

ahoj já jsem si koupil hru fable-the lost chapters a nainstaloval jsem ji a také šla. po roce jsem ji zase instaloval a potom co se to doinstalovalo objevila se modrá obrazovka samozřejmě jsem restartoval počítač ale pokaždý se mi objevila modrá obrazovka když jsem chtěl zapnout pc.Dal jsem to do opravny a musel jsem koupit novej Harddisk.Teď se bojím ji nainstalovat.Poraďte pls je to tím že mám špatné PC nebo že je CD zavirované? Je to originál a myslím že může být zavirované takže prosím poraďte mám koupit nové CD(nebo stáhnou) hru fable anebo to je PC. tady vše o mém PC.
Operačný systém
MS Windows XP Professional 32-bit SP3
CPU
AMD Athlon 64 X2 6000+
Windsor 90nm technológia
RAM
2,00 GB Dual-kanál DDR2 @ 376MHz (5-5-5-18)
Základná doska
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2)
Grafická karta
SyncMaster (1280x960@60Hz)
512MB GeForce 9600 GSO 512 (Gigabyte)
Pevné disky
466GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA)
Optické jednotky
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50
DTSOFT Virtual CdRom Device
DTSOFT Virtual CdRom Device

tady minimalní konfigurace hry:Minimální konfigurace: Operační systém: XP Procesor: 1.4GHz Paměť: 256MB Pevný disk: 3GB Grafická karta: 64MB DirectX: 9.0c Zvuk: komp. s DirectX Mechanika: CD

díky za každou radu. Jo a také se mi to stalo i u jiné hry ale tu jsem nainstaloval 2

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: modrá obrazovka při instalaci hry-není zavirované CD?

Příspěvekod Pic » 24 zář 2012 18:43

Jestliže při opravě PC byl zjištěn vadný disk a nyní máš nový, tak nejspíše byl příčinou vadný disk. Takže se není čeho bát, jestliže je hra skutečně originál. Originál určitě není zavirovaný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

camperek5
Level 1
Level 1
Stav:

Re: modrá obrazovka při instalaci hry-není zavirované CD?

Příspěvekod camperek5 » 24 zář 2012 18:48

díky ale víš mně to udělalo i při jiné hře ale to šlo opravit rychle a při týhle mi to zničilo disk. ale zkusím to a díky

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”