co je pup.funmoods? Vyřešeno
co je pup.funmoods?
ted mi Malwarebytes Anti-Malware nasel 28 chyb s timto nazvem. Co to je a kde se to vzalo?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: co je pup.funmoods?
Pokud vládneš angličtinou, zeptej se Googla, je tam řada odkazů, bohužel všechny v angličtině.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
No mockrat dekuji. Ted se zkusim teda zeptat googla. Ostatne mrzi me ze jsem to neudelal hned, kdyz tady vsichni budou radit jako ty, nemusi tohle forum vubec byt. Na co, mame prece google. Dekuji za namahu.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Takže za prvé, klid.
Za druhé, proč nepoužít ten google, když ti dá odpověd uplně stejnou jako my tady, s jednou výhodou- je rychlejší.
Za druhé, proč nepoužít ten google, když ti dá odpověd uplně stejnou jako my tady, s jednou výhodou- je rychlejší.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

-
- Pohlaví:
wichin píše:No mockrat dekuji. Ted se zkusim teda zeptat googla. Ostatne mrzi me ze jsem to neudelal hned, kdyz tady vsichni budou radit jako ty, nemusi tohle forum vubec byt. Na co, mame prece google. Dekuji za namahu.
Zbytečně se rozčiluješ. Je takové nepsané pravidlo, které mj. praví. Pokud něco nefunguje, přečtu si manuál-návod. Což každej pomíjí a házi to do koše. Další možnost je i zmíněný Google.
Bohužel je mnoho lidí kteří ač vědí že Google lze použít to nedělají. Oni se prostě někde zeptají, nějakej dobroděj jim to najde ba i přeloží a je to fajn.
jenze ja jsem si rek, proc nepouzit pc-help. Mohl mit nekdo stejny problem a mohl mi poradit. No teoreticky pc-help je jen odkaz na google. Napiste na první stranku pc-help, ze veskere vase dotazy budou presmerovany na google a zabalte to tu chytraci. No uz jsem si o tom precetl na google dost, vim co to znamena a nikomu to neprozradim a neporadim, az tu bude mit nekdo podobnou otazku. Napisu mu zkus googlit, ja taky musel kdyz jsem to potreboval.
the ProtoType píše:Takže za prvé, klid.
A na co tady jste vy?
-
- Pohlaví:
Ano udělal jsi to správně. Zeptal si se na místě, kde by mohla být relevantní informace. Pokud bys ale použil tlačítko Hledat a nenašel odpověď, pak si i bez nápovědy mohl použít Google.
no a tlacitko hledat jsem pouzil, nic nenasel proto jsem se DOVOLIL zeptat se. Nakonec jsem stejne pouzil google, takze o co vlastne jde, ze?
-
- Pohlaví:
A dostal si odpověď
Pokud vládneš angličtinou, zeptej se Googla, je tam řada odkazů, bohužel všechny v angličtině.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No já myslím že téma je více méně uzavřené. Takže pokud nechceš pokračovat ve vyměnování názorů, tak to tady označ jako vyřešené a dobré.
Příště použij google, a i když ten si nebude vědět rady, zeptej se nás.
Příště použij google, a i když ten si nebude vědět rady, zeptej se nás.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 

Re: co je pup.funmoods? Vyřešeno
takovou odpoved bych cekal od desetileteho kluka z ulice a ne od hvezdare s deseti hvezdami. Na vsechny otazky se da odpovedet: zeptej se googla
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”