Odstranění viru - Hrozba VBS:Agent-KZ[Trj]

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

silky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Odstranění viru - Hrozba VBS:Agent-KZ[Trj]

Příspěvekod silky » 26 bře 2013 15:55

Zdravím,

Předevčírem sem dělal kontrolu, avast mi našel kolem 15 000 infikovaných souborů, jedná se o soubory html, htm apod - Hrozba VBS:Agent-KZ[Trj]. Zkoušel jsem ho Avastem přesunout do truhly, ale avast zamrzne, zkoušel sem to nechat i několik hodin a nic se neděje. Dnes jsem proto použil AVG free , zkusil sem udělat test, našel mi jich taky spoustu, ale nepodaří se mu tyto napadený soubory odstranit - Nelze odstranit. S objektem již byla provedena jiná operace. Pomohl by mi prosím někdo se toho zbavit? Díky moc.
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Odstranění viru - Hrozba VBS:Agent-KZ[Trj]

Příspěvekod Uziv00 » 26 bře 2013 16:26

Můžeš zkusit spustit avast ještě před startem systému (v nastavení je na to volba), nebo spustit avg z boot CD http://www.avg.com/cz-cs/226386
Když ještě virus nebude zaveden v systému, je větší šance na odstranění.

silky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Odstranění viru - Hrozba VBS:Agent-KZ[Trj]

Příspěvekod silky » 26 bře 2013 17:52

Právě jsem spustil kontrolu po startu systému v avastu, infikovaný soubory se přesunují do truhly.
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”