Windows po mně začaly chtít heslo, které neznám * Vyřešeno
Re: Windows po mně začaly chtít heslo, které neznám *
Oddekluj pc a hledej nápis (často mezi sloty nebo u pamětí), nebo po zapnutí pc bude napsán nahoře, pokud to stihneš (zkus použít tabulátor a pause). Jdu chrápat, tak zítra.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
vidím tam PSQL PRO
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si prográmek CPU-Z (ze slunecnice, stahuj, sosej apod) nainstaluj ho a spusť. V záložce Mainboard v řádku Model najdeš název Tvé základní desky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ale problém že teď píšu z notebooku ne z počítače do kterého se chci dostat... nemůžu se dostat přes to heslo dále k internetu apod ... to znamená že ten program nemůžu nainstalovat na potřebný počítač
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, to jsem si neuvědomil. To, cos sem napsal, není název základní desky. Nezbyde Ti, než oddeklovat a jak už napsal hroch, ten název je obvykle buď u pamětí nebo nad nebo mezi PCI sloty. Začínat by měl zkratkou výrobce (např. GA, MSI, ASUS apod) a následuje nějaká číselno-písmenková kombinace. Zkus pohledat. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Greedy píše:vidím tam PSQL PRO
Spis P5QL Pro, Asuska, jednorazove boot-menu tusim pomoci F8.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Windows po mně začaly chtít heslo, které neznám * Vyřešeno
Paráda už to jede ... nebylo vůbec potřeba zacházet do biosu. stačilo jen zmáčknou klávesu F8 místo delete a hned mi vyskočila tabulka bootování kde jsem vybral usb flash disk... potom jsem už jen podle dodaného návodu odstranil heslo pomocí trinity rescue kit... Díky moc vše.. sám bych to nezvládl..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”