zdravím, můj šef dostal vir. Je to ten vir, že když se PC připojí na internet, tak naskočí stránka že vaše PC bylo zablokováno polici čr. Odebrat nešel a jistota pro mě při opravě byla reinstal systému. Jenže mam strach fotky a duležité soubory byly nutné zálohovat. tzn. Dal jsem je na d a c smazal a nainstaloval win. PC funguje, ale mám divný pocit, aby vir nebyl v některých těch souborech.
jde mi jen o to, že šef z toho PC chodí na svůj učet ... A víte, jak to v těchto kruzích chodí hodně penez ... nechci aby se něco stalo. Jak nelépe zjistit, zda-li vir není ještě někde obsáhlý? Díky ...
"Policejní" vir
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
"Policejní" vir
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Re: "Policejní" vir
Nejde o to jestli tam je, ale o to co stihl udelat (posila data kamsi po netu)
Jinak ten vir spolehlive zlikviduje prihlaseni na jineho uzivatele a spusteni Rogue Killeru + KAV cistic registru. Windows netreba reinstalovat, uz jsem takhle odviroval asi 15 pocitacu.......
Pokud chces mit jistotu KAV Rescue CD (s aktualizovanou databazi z netu) obsah vsech disku
Jinak ten vir spolehlive zlikviduje prihlaseni na jineho uzivatele a spusteni Rogue Killeru + KAV cistic registru. Windows netreba reinstalovat, uz jsem takhle odviroval asi 15 pocitacu.......
Pokud chces mit jistotu KAV Rescue CD (s aktualizovanou databazi z netu) obsah vsech disku
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky hned se na to podívám. Včera jsem esetem projel PC a v některých souborech našel chybu a jeden "vir"... Ještě to projedu tedy tím, co ji mi poradil.
Zatím díky
Zatím díky

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Kaspersky Antivirus funguje vyborne, prave s nim cistim dalsi PC
Staci to nabootovat s pripojenim k netu, spustit v terminalu "windowsunlocker", stahnout aktualni databazi a projet disky (najde to jednoho trojaka)
Staci to nabootovat s pripojenim k netu, spustit v terminalu "windowsunlocker", stahnout aktualni databazi a projet disky (najde to jednoho trojaka)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro klid v duši můžeš zavítat i do naší HJT sekce. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Dle novinek je prý kód pro odblokování: SoNNy
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... kupne.html
Informaci vkládám pro případné další oběti, které by (kupodivu) použili funkci hledání.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... kupne.html
Informaci vkládám pro případné další oběti, které by (kupodivu) použili funkci hledání.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Vkládám pro další oběti , kteří se nemůžou vypořádat s touto havětí http://blog.ijacek007.cz/Navody/jak-opr ... restartuje a funguje to skvěle....
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Stalo se to synovi na jeho notebooku, obnovili jsme systém k datu kdy to běželo bez viru. Zazálohovali data a systém přeinstalovali.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě bych zkontroloval schránky pošty. Jak to jednou odstraníš zas to tam můžeš natahat. Velkým opatřením pc učiníš, tak že budeš koukat co stahuješ a z jaké stránky. Je zbytečné stahovat potřebnou věc z ruských stránek apod.. Pokud si nejsi jistý jak říká Orcus ověřit pc, lze v sekci HJT.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”