PC se zbláznil ! Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Kadlec6565
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

PC se zbláznil !

Příspěvekod Kadlec6565 » 27 čer 2013 11:47

Zdravím, včera jsem byl normálně na Pc a fungoval, druhý den jsem ho zapl a Windows normálně naběhl napsal Prosím počkejte hned po té Vítejte a oběví se pouze Lišta s hodinami a startem a plocha (pouze ten obrázek ikony zmizely) a na nic něšlo klikat ani žádné zkratky ALF+F4 atd... Tak jsem ho restartoval na tvrdo a zase to samé nakonec jsem místo Spustit systém obvyklím způsobem dal Spustit v nouzovém režimu pc se tačetl i s ikonamy poté jsem dal Restart a už funguje.Hned jsem zapl Eset Smart Security 6 a hledal vir ovšem Pc je čistý.Nevíte co mu mohlo být ?

Reklama
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: PC se zbláznil !

Příspěvekod strangereu » 27 čer 2013 12:00

Né vždy platí pravidlo, že antivir vše najde ;)
Být tebou napíšu do sekce HiJackThis.
http://screenshare.cz/

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: PC se zbláznil !

Příspěvekod AngelikaB » 29 čer 2013 12:49

může být poškozený windows.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: PC se zbláznil !  Vyřešeno

Příspěvekod X » 29 čer 2013 12:56

Plocha má vlastnost (pokud je to aktivováno, normálně ano), že se čistí od bordelu. Také sis mohl na plochu dát složku (nejlepší případ jak přijít o data), v které je video enkódované kodekem, které dělá Exploreru problém při vytváření náhledu a celý Explorer spadne nebo se kousne. Pak se ti (dočasně) ztratí tvé prvky z prostředí (ikony, panely, ...). PC se určitě nezbláznilo, jedině že bys měl neurokoprocesor, pak by to bylo možné ...

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”