PC se zbláznil ! Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
PC se zbláznil !
Zdravím, včera jsem byl normálně na Pc a fungoval, druhý den jsem ho zapl a Windows normálně naběhl napsal Prosím počkejte hned po té Vítejte a oběví se pouze Lišta s hodinami a startem a plocha (pouze ten obrázek ikony zmizely) a na nic něšlo klikat ani žádné zkratky ALF+F4 atd... Tak jsem ho restartoval na tvrdo a zase to samé nakonec jsem místo Spustit systém obvyklím způsobem dal Spustit v nouzovém režimu pc se tačetl i s ikonamy poté jsem dal Restart a už funguje.Hned jsem zapl Eset Smart Security 6 a hledal vir ovšem Pc je čistý.Nevíte co mu mohlo být ?
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC se zbláznil !
Né vždy platí pravidlo, že antivir vše najde 
Být tebou napíšu do sekce HiJackThis.

Být tebou napíšu do sekce HiJackThis.
http://screenshare.cz/
Re: PC se zbláznil !
může být poškozený windows.
Re: PC se zbláznil ! Vyřešeno
Plocha má vlastnost (pokud je to aktivováno, normálně ano), že se čistí od bordelu. Také sis mohl na plochu dát složku (nejlepší případ jak přijít o data), v které je video enkódované kodekem, které dělá Exploreru problém při vytváření náhledu a celý Explorer spadne nebo se kousne. Pak se ti (dočasně) ztratí tvé prvky z prostředí (ikony, panely, ...). PC se určitě nezbláznilo, jedině že bys měl neurokoprocesor, pak by to bylo možné ...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”