Firefox ztratil určité schopnosti

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Drevorubec
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Firefox ztratil určité schopnosti

Příspěvekod Drevorubec » 13 zář 2013 15:18

Ahoj! Dobrý den! Dobré odpoledne! A dobrou chuť, pokud právě obědváte.

Nějakým způsobem byl napaden můj prohlížeč Firefox. Pravděpodobně jsem stáhl nějakou věc, která byla "nejlepší, úžasná, zadarmo, uměla vše" a z toho se to vylouplo. Ve firefoxu se mi objevil toho dne nějaký doplněk s nesmyslným názvem, nějaká velká písmena, taky malá a tečky. Tento doplněk jsem odebral, pak jsem věc se stejným názvem odebral v Přidat a odebrat programy.

Povden, od doby té, i když nikde doplňky a aplikace s divnými názvy nezřím, ztratil můj Firefox určité schopnosti. Například, když se dřív napsalo do horního adresního řádku nějaké heslo (ne do toho searchu, co je napravo, ten funguje, ale šlo to dřív i přes adresní), tak to vyhledávalo přes google. Nyní to napíše jen "Neplatná adresa!". Dále mám v nastavení zaškrtnuto, aby se ptal, jestli chci zavřít víc otevřených panelů, ale on to stejně nedělá a zavírá mnoho panelů bez dotazu.

Zkusil jsem aktualizaci a taky reinstall. Funguje to pořád stejně pošahaně. Víte, jak by se dalo přijít na to, čím to je, a jak tyto závady odstranit? Děkuji velice.

Reklama
pulsik
člen BSOD týmu
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Firefox ztratil určité schopnosti

Příspěvekod pulsik » 13 zář 2013 16:04

Zkus ten prohlížeč odinstalovat a vyčistit počítač programem: ccleaner. Poté PC restartuj a nainstaluj prohlížeč znovu.

Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”