Dobrý den,
dneska naskočil virus policie kde po mě požadovali platbu. Tak jsem to normálně zavřela, restartovala počítač a vše funguje normálně. Přečetla jsem si všechny postupy jak se tohoto viru zbavit a také to udělala,v nouzovem režimu,přeskenovat Trojanem apod. Mám také Eset Nod s licencí,nic nenašel. Ale všude na internetu píšou jak je to nebezpečný vir a těžko se ho zbavuje. Žádny problém s počítačem nemám tak nevím jestli to mám nějak dále řešit. Děkuji za Váš názor
vir kriminální policie
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vir kriminální policie
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: vir kriminální policie
Vítej na PC-help!
Jsem jen normální uživatel PC, možná trochu poučený, ale v podobné situaci jsem byl dvakrát a vždy po "likvidaci" viru jsem byl bez problémů. Můj názor je, že pokud by se situace opakovala bylo zřejmé, že ten vir někde přežívá, začal bych to řešit s místními virobijci, popř. přes HJT. Jestli nemáš s tím virem další problémy, není nutné se tím zabývat.
Jsem jen normální uživatel PC, možná trochu poučený, ale v podobné situaci jsem byl dvakrát a vždy po "likvidaci" viru jsem byl bez problémů. Můj názor je, že pokud by se situace opakovala bylo zřejmé, že ten vir někde přežívá, začal bych to řešit s místními virobijci, popř. přes HJT. Jestli nemáš s tím virem další problémy, není nutné se tím zabývat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”