Dobrý den,
prosím je tu někdo, kdo by mi mohl pomoct.
Chtěl jsem zadat stránku "cfsd" do html adresy jsem tedy napsal "cfsd" z rutiního logu google jsem byl okamžitě přesměrován na výhru ipadu, než sem stihl stránku zavřít zkratkou (ctrl-w) zasekl. Rozhodl jsem se vypnout nb natvrdo. Další start jsem šel do nouzového režimu a spustil jsem avast. Po cca 7 minutách se nb vypnul a věděl jsem, že už je zle. Od tohoto vypnutí se nb vypíná cca po 15 vteřinách a je jedno jestli bootuje do nouzového režimu, win nebo jste v BIOSU.
Nevím co s tím. Jde o nb s win 7, nb obsahuje cd mechaniku, tak asi vyzkouším opravu systému i když nevím jestli se mi nevypne. Popravdě mě to docela mrzí, protože nb je přítelkyně a všechny naše společné chvíle má zachycené na fotkách ona. Plus další kvanta dat, takže mi spíše jde o opravu.
Děkuji moc za rady.
nb - automastické vypínání
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nb - automastické vypínání
Jestli se vypina v BIOSU, tak to na 100% nebude systemem
Ja bych jako prvni skusil stlaceny vzduch ve spreji, protoze presne takhle se chova notebook ktery je prehraty. A pred dalsim zapnutim ho nech vychladnout.
Ja bych jako prvni skusil stlaceny vzduch ve spreji, protoze presne takhle se chova notebook ktery je prehraty. A pred dalsim zapnutim ho nech vychladnout.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”