Zdravim, nainstaloval jsem si Nod32, a když ho chci odstranit/odinstalovat tak nejde,v programech ho ale nainstalovanej nemam, ale stale je spuštěnej... nevite jak se ho zbavit ?
//odstraněn duplicitní příspěvek
//mmmartin
Jak odstranit antivirus?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak odstranit antivirus?
Spravca uloh>procesy>nod32 alebo podobny proces>klik prave>ukoncit proces a potom odistalovat
MB MSI B85-G41 CPU Intel Xeon E3-1231 v3 RAM Crucial 3x4GB GPU MSI GTX 1660 Super
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nic,bez změny, v programech pridat/odebrat ho nemam, a normalne pres tlačitko "odstranit" nejde ...
Řešil jsem nedavno stejný problém.Programem autorun jsem vymazal záznam pro spuštění,restart a smazat celý adresář nod32,pak odstranit z registru odkazy na součásti nodu,případně je i smazat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
prave ta složka "eset" mi nejde odstranit ani kdys se antivirus vyplej, prosim te jak ze jsi to presne udelal ?
sestřel ve správci NOD32 a pak maž jednotlivý soubory ve složce NOD32 -ty,který nejdou,hledej v registrech a vymaž záznam.Tento postup odstranění NODu na vlastní nebezpečí.
Ještě mě napadlo,jestli není zákázaný uninstall NOD v registrech.
Ještě mě napadlo,jestli není zákázaný uninstall NOD v registrech.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”