Zdravím,
mám takový problém s antiviry. Chtěla jsem si nainstalovat Avast namísto AVG. Takže jsem AVG odinstalovala a stáhla Avast. Bohužel mi ještě kus AVG někde zůstal, takže se to teď hádá a Avast nechce pracovat. Stáhla jsem si dokonce i program na kompletní odinstalování AVG, bohužel to moc velký účinek nemělo. Když jsem zbývající složku se soubory AVG chtěla jednoduše smazat, píše mi to: Akci nelze dokončit, protože složka nebo soubor jsou otevřené v jiném programu. Zavřete složku nebo soubor a opakujte akci. Nikde v procesech jsem ale žádné AVG nenašla. Co s tím? Moc děkuji, už jsem z toho zoufalá, mám kvůli tomu šíleně zpomalený počítač.
Trable s AVG Vyřešeno
Re: Trable s AVG
Vítej na PC-help!
Odinstaluj Avast - jde to jen přes odinstalační utilitu, najdeš na webu - nainstaluj zpět původní verzi AVG a pak ji odinstaluj pomocí Revo uninstaller nebo ZSoft Uninstaler včetně vyčištění registrů!
Pak znova nainstaluj Avast a mělo by to fungovat.
Odinstaluj Avast - jde to jen přes odinstalační utilitu, najdeš na webu - nainstaluj zpět původní verzi AVG a pak ji odinstaluj pomocí Revo uninstaller nebo ZSoft Uninstaler včetně vyčištění registrů!
Pak znova nainstaluj Avast a mělo by to fungovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Moc děkuji za rady. Postupovala jsem přesně podle nich, bohužel jsem se zasekla u bodu s odintalačními programy. Ani jeden z nich mi AVG nevyhledal, takže ho nemůžu odinstalovat...
A postupovala jsi tak, jak jsem řekl?
Pak ještě zkus Start - Všechny programy - AVG a tam by mohlo být Odinstalovat, příp.Uninstall. Pochopitelně musí být ten AVG napřed zpět nainstalován. Ale aspoň jeden z těch uninstallerů, co jsem zmínil, by to měl zvládat včetně registrů!
Když to nepůjde, odinstaluj AVG normálním způsobem a pak stáhni CCleaner, spusť ho, vyber Registry a po povolení zálohy registrů vymaž vše, co Ti CCleaner najde. Pak zkus znova nainstalovat avast. Uvidíme, zda se to povede.
nainstaluj zpět původní verzi AVG a pak ji odinstaluj pomocí Revo uninstaller nebo ZSoft Uninstaler včetně vyčištění registrů!
Pak ještě zkus Start - Všechny programy - AVG a tam by mohlo být Odinstalovat, příp.Uninstall. Pochopitelně musí být ten AVG napřed zpět nainstalován. Ale aspoň jeden z těch uninstallerů, co jsem zmínil, by to měl zvládat včetně registrů!
Když to nepůjde, odinstaluj AVG normálním způsobem a pak stáhni CCleaner, spusť ho, vyber Registry a po povolení zálohy registrů vymaž vše, co Ti CCleaner najde. Pak zkus znova nainstalovat avast. Uvidíme, zda se to povede.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ano, nainstalovala jsem zpět původní 2012 verzi. Vyzkouším a dám vědět. Děkuji.
AVG Remover nepochodil? Je to originál utilita od výrobce, tak by to snad mělo fungovat.
Just Fucking Google It!
Tak se zdá, že už vše šlape jak má. Moc děkuji! :)
Jsem rád, že jsem Ti pomohl. Teď už jen za sebou zamkni - zelená fajfka vpravo nahoře.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”