No když jde jen o torii tak tedy asi takto:
NOD32 je zbytečné takto bastlit ,protože podle slov ředitele ESETU zatím nebudou nic měnit na tzv.černém užívání NOD-u , které spočívá v prosté odinstalaci a následné nové instalaci programu.Nemají to zapotřebí.Jinak Ti NOD poběží ,ale nebude se aktualizovat.
WINDOWS ti také půjde nainstalovat na druhé PC , ale s kodem už neuspěješ , protože ten původní prošel kontrolou legálnosti .Svého času jsem jel na šéfův XPHome a když jsem si ho chtěl nainstalovat tak byl problém.
NOD 32 na druhém PC
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na internetu najdeš spoustu cracků a programů, který ti budou NOD do smrti resetovat jako čerstvě instalovanou trialku a to ti poběží na kolika PC chceš.
/záměrně neuvádím žádné URL, ani jiné informace, které by mohly vést k nalezení takového sw/

/záměrně neuvádím žádné URL, ani jiné informace, které by mohly vést k nalezení takového sw/
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”