Zdravím, přišel mi na email zpráva z amazonu(amazon.uk.com) v angličtině, že mi děkuji za objednávku zboží, kterou jsem u nich provedl. + příloha v pdf zabalené ve winraru.
Já u nich nic neobjednával. Tudíž jsem to projel antivirem a ten nic nenašel. Když jsem chtěl otevřít, daný dokument a zjistit jestli si někdo na mé jméno něco neobjednal, tak naskočilo okno viz. obrázek v příloze. A to mě zarazilo, neboť při otevíraní dokumentu v pdf, se toto neděje. Tudíž jsem dal možnost ne, ale toto okno znovu naskočí 10x za sebou, při každé odpovědi ne. Pak už se neobjeví do restartu, nebo znovu zapnutí pc. Nejde se toho zbavit a blokujeto ostatní programy. Co s tím? díky.
Je to virus?
-
- Pohlaví:
Re: virus?
Nejprve si zopakuj Pravidla fora, abys viděl jak má vypadat nadpis! Potom vlož do sekce Hijack This log a požádej o kontrolu. Návod je tam, nebo ho mám v podpisu.
To si fotil skrz dno sklenice ne?
Kdyz to blokuje vse ostatni, tak se screenshot dela pomerne spatne.
Reseni bude obdobne jako s policejnim virem - spustit system v nouzovem rezimu, vytvorit dalsi uzivatelsky ucet a pod nim spustit antivir.
Reseni bude obdobne jako s policejnim virem - spustit system v nouzovem rezimu, vytvorit dalsi uzivatelsky ucet a pod nim spustit antivir.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”