Antivirus a CZC Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antivirus a CZC
To tedy ne! Prosím přečti si ještě to co jsem dodal a odpověz popravdě a téma uzavřu. :)
Asi si z nas opravdu dela pr***. Prosimte konecne si kup nejaky ten antivir, kup si Kaspersyko Pure a konecne zamkni to tema! Kdyz ti rekneme, ze je to nejlepsi reseni tak by jsi ho koupil?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já nevím nevyznám se v tom proto vám věřím a obracím se na vás. :( (10. stránek... :( )
Jak jsem říkal, tobě ani antivir nepomůže 

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč by hned kupoval?Stačí nainstalovat nějakou verzi a to jak free tak i placenou na vyzkoušení a co mu bude vyhovovat tak bude používat(free nebo dokoupí).Jedině na co pamatovat-to,co má běžící štít tak po jednom.1x antivir,1xfirewall,1x antimalware.Nebo vše v jednom-security.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím odpovězte bude tedy ten Kaspersky nejlepší řešení? (Kaspersky http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits ) . Já vyzkouším měsíc free kasperského ten http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits a pak se rozhodnu ale chci vědět mohu mu důvěřovat že mě ochrání? A má to vše ten Kasperský v sobě? Ten Antivir, firewall, antimalware?
Ano ochrani. Uzamkni tema.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
borec kandiduje na další žlutou
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Počkat já vůbec nic neplatím internetam takže mi bude stačit ten? http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits . Sojkine tobě se bojím věřit... :( Když jsi se ptal když řekneme ano tak uzamku téma. No nerad bych kandidoval mám už 2...
Bojim se, ze ti uz nikdo neodpovi, jelikoz by se tohle tema mohlo protahovat az do pristiho tydne.
WolfGunsCZ píše:Prosím odpovězte bude tedy ten Kaspersky nejlepší řešení? (Kaspersky http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits ) . Já vyzkouším měsíc free kasperského ten http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits a pak se rozhodnu ale chci vědět mohu mu důvěřovat že mě ochrání? A má to vše ten Kasperský v sobě? Ten Antivir, firewall, antimalware?
Ježíš, Ty jsi v.l!! Kdy pochopíš, že těch 10 stránek diskuze je o subjektivních názorech rádců a že ať si vybereš co chceš, můžeš být spokojený ale taky se můžeš na konkrétního rádce dobře naštvat, protože Ti ten antivir vyhovovat nebude?? Chápeš, že konečné rozhodnutí a odpovědnost ze něj je na Tobě, ty de..le??
A teď mi někdo z šéfů klidně dejte žlutou, když nedokážete "uřídit" takovouhle trapnou a debilní debatu. Já tu žlutou přežiju!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
souhlasím se wattmetrem.. ten týpek je buďto pod hranicí 15 let a nebo je trochu zaostalý a nebo pouze trollí... LOCK IT
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”