cauves tak us jsem na to kapnul
ten Microsoft.Windows.Security.InternetExplorer:
jde odstranit kdyz se v IE /nastroje/moznosti/upresnit v sekci zabezpeceni zacvaknou polozky Povolit spusteni aktiviniho obsahu z CD + Povolit spusteni aktiviniho obsahu z disku + Povolit spusteni nebo instalaci softwaru ... tyhle tri polozky se musi zacvaknout - dat provest a pak zase odcvaknout a dat povest + OK
pak us spybot nic nedetekuje..
takze ted us je vse ok. spybot mi gratuluje ze to mam cisty - proste pohoda (zatim) :)
dekuji Vam za feedback a chtel bych se jeste zeptat -- chci si poridit kvalitni firewall -- Muzu mit spusten NOD32 + firewall - nebude se to nejak kopat? A jde uplne odebrat IE z win?
dekuji a cis
Trojan Win32/trojanDowloader.Swizzor
- radekzjicina
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NOD a firewall by se neměly tlouct.
IE jde odebrat pomocí programů typu XPlite,Nlite a taky se mě zdá že když dáš Start>>Ovládací panely>>přidat/odebrat programy>>Přidat/odebrat Windows komponenty a tam to již najdeš.Ale být tebou tak si tam IE nechám někdy ho potřebuješ místo IE používej Mozzilu či Operu a IE používej pokud ho budeš nutně potřebovat.
IE jde odebrat pomocí programů typu XPlite,Nlite a taky se mě zdá že když dáš Start>>Ovládací panely>>přidat/odebrat programy>>Přidat/odebrat Windows komponenty a tam to již najdeš.Ale být tebou tak si tam IE nechám někdy ho potřebuješ místo IE používej Mozzilu či Operu a IE používej pokud ho budeš nutně potřebovat.
vasa23: tvůj příspěvek byl přesunutý sem: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10517
takže, co kdybys své problémy řešil tam?
takže, co kdybys své problémy řešil tam?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”