Trojan Win32/trojanDowloader.Swizzor

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

radekzjicina
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod radekzjicina » 22 pro 2006 17:30

cauves tak us jsem na to kapnul
ten Microsoft.Windows.Security.InternetExplorer:

jde odstranit kdyz se v IE /nastroje/moznosti/upresnit v sekci zabezpeceni zacvaknou polozky Povolit spusteni aktiviniho obsahu z CD + Povolit spusteni aktiviniho obsahu z disku + Povolit spusteni nebo instalaci softwaru ... tyhle tri polozky se musi zacvaknout - dat provest a pak zase odcvaknout a dat povest + OK

pak us spybot nic nedetekuje..

takze ted us je vse ok. spybot mi gratuluje ze to mam cisty - proste pohoda (zatim) :)

dekuji Vam za feedback a chtel bych se jeste zeptat -- chci si poridit kvalitni firewall -- Muzu mit spusten NOD32 + firewall - nebude se to nejak kopat? A jde uplne odebrat IE z win?

dekuji a cis

Reklama
sakiri
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod sakiri » 22 pro 2006 17:46

NOD a firewall by se neměly tlouct.
IE jde odebrat pomocí programů typu XPlite,Nlite a taky se mě zdá že když dáš Start>>Ovládací panely>>přidat/odebrat programy>>Přidat/odebrat Windows komponenty a tam to již najdeš.Ale být tebou tak si tam IE nechám někdy ho potřebuješ místo IE používej Mozzilu či Operu a IE používej pokud ho budeš nutně potřebovat.

vasa23
nováček
Stav:

Příspěvekod vasa23 » 28 pro 2006 10:02

mam otazku podarilo se vam odstranit tu infiltraci aby se to kazdou hodinu nepripojovalo? mam totiz stejny problem a nevim si rady mohl by mi negdo pomoct?

mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 28 pro 2006 13:29

vasa23: tvůj příspěvek byl přesunutý sem: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10517
takže, co kdybys své problémy řešil tam?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”