Ikdyz sem vypnul firewall v routeru, tak mi to bez verejne IP neslo...ftp, servery atd proste veskery primy pristup zvenku na urcity port nesel
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Doporučte mi, prosím, dobrý free antivir * Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte mi, prosím, dobrý free antivir *
nevím jestli se bavíme o tom stejném.. bavíme se o FW který je v comodu
jen pro ujasnění

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
beather píše:nevím jestli se bavíme o tom stejném.. bavíme se o FW který je v comodujen pro ujasnění
Tak to resime oba neco jineho

Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nebýt toho fw tak ho mám stále
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Poslední dobou slyším stížnosti na AVG nebo Avast, že rozshasí PC, to byste se divili, jaký věci tam přestanou chodit.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
2Kim Spotcom: Slyšíš a nebo víš, popř. máš z vlastní zkušenosti?? Řekni podrobnosti, čemu bychom se divili, co tam přestane chodit

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já měl s Avastem několik problému. Naposledy mi blokoval po dvou hodinách od spuštění počítače přípojení k internetu. Po odinstalování bylo najednou vše v pořádku, a proto doporučuji Aviru.
Avira otravuje reklamama.
Všechno je o osobní zkušenosti. Já s Avastem nemám zatím problémy. S AVG jsem je měl - hodně zpomaloval PC, s Avirou zatím nemám žádné zkušenosti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Babis píše:Avira otravuje reklamama.
Pravda, ale osobně mi to nevadí.
Všechno je o osobní zkušenosti.
Já mám zkušenosti se všemi zmíněnými. U Avastu mi nějak po vypršení lhůty nevyšla registrace a nechtělo se mi s tim sr.át. Avira otravuje reklamama.
S AVG jsem byl spokojenej, všechno šlapalo jak mělo. Na druhou stranu už jsem se s ním necejtil tak bezpečně, když jsem si pročetl různý testy.. AVG rozhodně není žádná špička.
Teď používám kombinaci Panda Clound Antivirus + Comodo Firewall a všechno v pohodě. Doporučuju zkusit.
Spousta názorů, jen tazatel se nám nějak neozývá, že.......?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”