Čo je PID 1196..???
Re: Čo je PID 1196..???
Dík za pomoc.Všetko je v poriadku iba po vložení USB klúča sa mi neobjyvý okničko z možnosťou výberu.Ako to mám opraviť?
Combofix vypnul autorun.
Stahni si tento soubor v příloze, rozbal, potvrď zápis do registrů a restartuj počítač.
Stahni si tento soubor v příloze, rozbal, potvrď zápis do registrů a restartuj počítač.
- Přílohy
-
- autorun.rar
- (297 bajtů) Staženo 18 x
Pri vložení CD alebo DVD mi ponúkne okničko výber či chcem pregrať,žiadna akcia a pod,ale pri USB klúči sa zobrazí okničko zo súbormi.Ako to mám nastaviť aby sa mi zobrazila ponika?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus:
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Ulož si ho jako na plochu jako fix.reg a jako typ, všechny soubory najdi tento soubor na ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Potvrď.
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom]
"AutoRun"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
Ulož si ho jako na plochu jako fix.reg a jako typ, všechny soubory najdi tento soubor na ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Potvrď.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
No veru to nepomohlo ....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”