Eset hlásí trojana, nejde však odstranit Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Eset hlásí trojana, nejde však odstranit

Příspěvekod jaojao » 14 srp 2012 16:58

c.johnson píše:mám podobný problém. tohle je výpis ze skenu provedeného ESETem:

Operační paměť » C:\WINDOWS\system32\ac3DX.ax » UPX v12_m5_dll - je v pořádku (neprohlížen uvnitř)
MBR sektor 0. fyzického disku - Win32/Mebroot.FX trojský kůň - výběr akce byl odložen na konec skenování
MBR sektor 0. fyzického disku - Win32/Mebroot.FX trojský kůň - výběr akce byl odložen na konec skenování
C:\pagefile.sys - chyba při otevírání

Podoba je jen v hlášce trojan :D (vypadá to na nějaký rootkit)

jak koukám tak log v sekci Hijakthis máš, tak nelítej do jiných témat a čekej až se na to někdo koukne 8)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Eset hlásí trojana, nejde však odstranit  Vyřešeno

Příspěvekod Scanner » 14 srp 2012 18:32

Čistil jsem CCleanerem, ATF-Cleaner a Advanced SystemCare 5. Já je normálně používám akorát teď jsem déle nečistil. Nevadí PC mám čisté ještě provedu defragmentaci a při problémech se obrátím na HJT nebo i zkusím technickou podporu ESETu.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”