pomoc ze zablokováním přístupu na vybrané stránky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
pomoc ze zablokováním přístupu na vybrané stránky
Potřeboval bych pomoci se zablokováním přístupu na http://www.2o7.net a http://www.rambler.ru nově používám kerio, ve firefoxu pořád marně hledám záložku kam napsat adresu a v IE to nekde je ale už mi to dnes moc nepálí postup pro lamy by se hodil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Kerio-Klik v trai/Konfigurace/WWW/Blokování reklam /Nastavení/Přidat(pokud se neudá konkrétní cesta ,ale jen server je blokovaný celej)
Při vstupu na takto označenoou stránku se ukáže Ad blocked here by KPF.
Snad Ti toto bude vyhovovat.Každopadně je to pro IE a u mne i pro Operu.
Při vstupu na takto označenoou stránku se ukáže Ad blocked here by KPF.
Snad Ti toto bude vyhovovat.Každopadně je to pro IE a u mne i pro Operu.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za odpověď a protože s kerio začínám je to takhle dobře viz příloha nebo to má vypadat jinak že se mi tam neudělala ta ikonka serveru. Servery sem chtěl blokovat kvůli spyware tak raději celé.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ano také tam nemám ikonu keria (nikoli servru).Ikona Keria je tam pouze když je použito zástupných znaků v adrese.Nevím proč,ale tak to je.Musel jsem to zkusit
dlouho jsem Kerio nenastavoval ,ale je to tak přidal jsem ho tam ikona se nepřidala a když jsem na stránku chtěl vlézt tak se ukázalo to výše popsané Ad blocked here by KPF..
Myslím si že je to lepší blokovat to takto v jednom programu než v IE a Firefoxu zvlášť.
Já to mám konkrétně odzkoušené jen IE a Opera.

Myslím si že je to lepší blokovat to takto v jednom programu než v IE a Firefoxu zvlášť.
Já to mám konkrétně odzkoušené jen IE a Opera.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Musim míň ponocovat ještě mi to málo zapaluje to odzkoušení sem si také mohl udělat sám Mnohokrát děkuji.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”