Behem me sluzebni cesty v Rakousku mi byla "rakouskou policii" zablokovana moje IP adresa z duvodu pouziti nelegalniho softwaru/shlizeni nelegalnich stranek ci co (ano stahovala jsem neco).
Pri zapnuti PC se mi otevre stranka s popisem co vse jsem porusila atd a ma IP adresa bude odblokovana pouze po zaplaceni pokuty. To jsem nakonec udelala....bohuzel i presto je to jiz tyden (a jsem zpet v CR) a muj pocitac je stale zablokovan a nemuzu udelat vubec nic. Vzdy mi rovnou vyjede blokovaci stranka a muzu PC jedine nasilne vypnout.
Nejaky napad co s tim?
Zablokovany pocitac / IP adresa
Re: Zablokovany pocitac / IP adresa
Nejedná se náhodou o podobnou záležitost jako u toho tématu viewtopic.php?f=47&t=105565 ? Pokud ano, stala ses zřejmě obětí podvodu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Skočila jsi na špek, žádná rakouská policie, ale vir. http://www.viry.cz/policie-cr-zdrazuje/
Dostaneš se do nouzového režimu?
Dostaneš se do nouzového režimu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
DIky moc, to je presne totez, jen to mam v nemcine nebot se mi to stalo v rakousku. Jsem docela PC antitalent...co myslis nouzovym rezimem? :-)
Při startu PC opakovaně mačkej F8 a vyber "nouzový režim". Pokud se do něj dostaneš, tak zkus bod obnovení.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”