Po instalaci Avastu modrá obrazovka
Po instalaci Avastu modrá obrazovka
Ahoj mam takový problém jak začít....několik dní mi na notebooku skákala informační tabulka ,že avast free vyprší platnost za 3 dny 2 dny atd až včera to mělo vypršet úplně tak sem si řekl ok dal jsem to odinstalovat stáhnul nového avast free dal nainstalovat a najednou mi začal system padat do modre obrazovky po pár vteřinách a restartovat se jde mi to zapnout jen v nouzovém režimu ale tam od noci nejde ani net a do normální režimu se nemohu přihlásit protože při zadávání hesla to píše the server is not responding properly.Verify that asus security protect manager server is properly installed on the target server. nevíte prosím někdo co s tím,nejsem až tak zběhlý v pc,něco podobného se mi stalo před rokem ,ale to to heslo bralo a vyřešil jsem reinstalem nějak přes f8 pokud si dobře pamatuju,ale od té doby tam mam dost věcí v pc o které nechci přijít.děkuji moc za rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 23 črc 2013 15:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: problém
Vítej na PC-Help!
Je problém pojmenovat problém jinak než problém? Třeba Po instalaci Avastu modrá obrazovka? Zapni PC a ihned opakovaně mačkej F8. V následné nabídce vyber Poslední známá funkční konfigurace. Napiš co se děje.
Je problém pojmenovat problém jinak než problém? Třeba Po instalaci Avastu modrá obrazovka? Zapni PC a ihned opakovaně mačkej F8. V následné nabídce vyber Poslední známá funkční konfigurace. Napiš co se děje.
promiň jen mam z toho nervy tak se omlouvám ok zkusím to a nic tím neztratím?
-
- Pohlaví:
Nic tím neztratíš, půjde anebo nepůjde. Případně budeme pokračovat.
-
- Pohlaví:
Může se to stát, pokud instaluješ antivir na zaprasený a předem nevyčištěný PC
Bylo odinstalování původního Avastu korektní? Co si pamatuju, tak se muselo odinstalovat přes speciální utilitu v nouzovém režimu. Mohou tam být po původním nějaké zbytky a způsobovat kolizi a pád do modré smrti.

Bylo odinstalování původního Avastu korektní? Co si pamatuju, tak se muselo odinstalovat přes speciální utilitu v nouzovém režimu. Mohou tam být po původním nějaké zbytky a způsobovat kolizi a pád do modré smrti.

odinstaloval jsem to normálně a nemohu se ani přihlásit do normálního režimu když zadám heslo tak mi to píše the server is not responding properly.verify that asus security protect manager server is properly installed on the target server moc děkuju za pomoc
-
- Pohlaví:
Normálně? Takže nekorektně, pokud tomu dobře rozumím
Zkoušel si tedy poslední známou konfiguraci? Pokud ne, tak na co čekáš?

Zkoušel si tedy poslední známou konfiguraci? Pokud ne, tak na co čekáš?

promin ale to se dělá jak?myslíš v příkazovým řádku zadat c:/windows/system32/restore/rstrui.exe ?
-
- Pohlaví:
Psal ti to už Spirit.
Restart a mačkej nebo drž F8. Vyber nabídku poslední známá konfigurace.
Restart a mačkej nebo drž F8. Vyber nabídku poslední známá konfigurace.

ted to zkouším
-
- Pohlaví:
Avast se odinstaluje normálně, jenom když jsou potíže použije se aswcleaner - http://avast-removal-tool.com/
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”