Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak zkontrolovat velký soubor (140 MB) na viry,červy a tak, několika programy naráz. Virustotal je totiž jen do 64 MB. Samo si to můžu projet MBAM a Avastem, ale nevím jestli to není málo. Díky za nápady.
Pozn. jedná se o instalačku GameMakeru z ofic. zdroje (webu).
Jak zkontrolovat velký soubor na viry Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zkontrolovat velký soubor na viry
Jestli je to z oficiálního zdroje, tak by to mělo úplně stačit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus to archivovat v nejlepším komprimačním poměru. Někdy to srazí i na polovinu velikosti.
Just Fucking Google It!
Pic: Stahuji již výhradně z oficiálních stránek programů, ale třeba poslední FormatFactory nebo VLC tam taky něco mají. Je možné, že to je falešná detekce, ale jeden nikdy neví...
Tux: No jo, jakto, že mě to nenapadlo
. Ale bohužel nee. Zip (KS 9) to naopak o pár jednotek navýšil...
Ale díky za nápady.
Tux: No jo, jakto, že mě to nenapadlo

Ale díky za nápady.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak co na to jit z druhe strany? Instalator rozbal a nech po kusech zkontrolovat. Bude to pracne, ale paranoia dava zabrat 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni VirusTotal Scanner
a ulož si ho na svojí plochu. Rozbal a ve složce poklepáním na soubor Setup_VirusTotalScanner.exe (u win vista a win7 klikni pravým a vyber „spustit jako správce“) spustíš instalaci.
Program se nainstaluje. Po instalaci můžeš zvolit soubor k testu a pravým tl. myši vybereš z nabídky „VirusTotal Scanner“. O výsledku budeš informován.
Jdi do složky „Portable Version“ a můžeš spustit program bez instalace.
nebo zkontroluj pomocí Malwarebytes' Anti-Malware.
a ulož si ho na svojí plochu. Rozbal a ve složce poklepáním na soubor Setup_VirusTotalScanner.exe (u win vista a win7 klikni pravým a vyber „spustit jako správce“) spustíš instalaci.
Program se nainstaluje. Po instalaci můžeš zvolit soubor k testu a pravým tl. myši vybereš z nabídky „VirusTotal Scanner“. O výsledku budeš informován.
Jdi do složky „Portable Version“ a můžeš spustit program bez instalace.
nebo zkontroluj pomocí Malwarebytes' Anti-Malware.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: Jak zkontrolovat velký soubor na viry Vyřešeno
jaro3: Tak bohužel taky nic, program funguje, ale napíše to, že soubor nebyl otestován a ať ho nahraju na web VT. Jenže to nejde
. Tak jsem to risknul (MBAM, avast! OK) a snad nebudu brzo otravovat o téma vedle
.
Děkuji.

Děkuji.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”