Jsem tu prvně , a tak se tu moc neorientuji, potřeboval bych od někoho radu, jak se zbavit win32, dělá mi to neuvěřitelnou neplechu v pc, ESET a ani Avast to neopraví , vyhledá ale nic z tím nenadělá, a mě se to šíří čím dál víc v pc,
Děkuji.
Jak se zbavím win32? Dělá neplechu, antiviry to neopraví *
Jak se zbavím win32? Dělá neplechu, antiviry to neopraví *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 úno 2014 18:18, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém z počítačem.“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? (nehledě na gramaticky nesmyslné Z) Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém z počítačem.“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? (nehledě na gramaticky nesmyslné Z) Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: Zdravím - Win32
Zajímavý nadpis, Pravidla fora si asi nečetl?
Co je Win32 a jak se to projevuje?
Co je Win32 a jak se to projevuje?
Re: Zdravím - Win32
Win 32 ma hodně variant.
Pro začátek dej log z programu HijackThis do sekce HijackThis + priloz k tomu log z programu MBAM. Tamní rádci budou mít alespoň spestreni mezi kupou lidi s PC plným bloatwaru.
Pro začátek dej log z programu HijackThis do sekce HijackThis + priloz k tomu log z programu MBAM. Tamní rádci budou mít alespoň spestreni mezi kupou lidi s PC plným bloatwaru.
Re: Problém z počítačem.
Ano nepřečetl jsem si pravidla forum, ještě jsem se k tomu nedostal, já tu moc času ne bývám takže vše postupně, navíc díky pc se moc nikám nedostanu.
Jde o problém že se i kolikrát při serfování zamrzne počítač , a nebo mi naskočí modrá obrazovka a přetížení disku C ke konci je slovo Win32, když dám přes antivir ESET prohlídnout počítač tak mi to najde v Disku C vysokou hrozbu a opět se píše Win32 koukal jsem na internetu a tam jsem se dočetl že Win32 je považován za vir Trojského koně.
Díky tomu mám pomalé stahování, serfování na pc, a kolikrát při zapnutí mi cpu jede na 90% a RAM též. Takže je těžké se někam dostat.
Jde o problém že se i kolikrát při serfování zamrzne počítač , a nebo mi naskočí modrá obrazovka a přetížení disku C ke konci je slovo Win32, když dám přes antivir ESET prohlídnout počítač tak mi to najde v Disku C vysokou hrozbu a opět se píše Win32 koukal jsem na internetu a tam jsem se dočetl že Win32 je považován za vir Trojského koně.
Díky tomu mám pomalé stahování, serfování na pc, a kolikrát při zapnutí mi cpu jede na 90% a RAM též. Takže je těžké se někam dostat.
-
- Pohlaví:
Re: Problém z počítačem.
Jak už ti psali. Do sekce HijackThis dej log a požádej o kontrolu - návod: viewtopic.php?t=5119
Re: Jak se zbavím win32? Dělá neplechu, antiviry to neopraví
Soubory ze slozky, C:\Windows\minidump pretahni třeba na plochu a nahraj na www.leteckaposta.cz
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”