Windows Defender
Windows Defender
Omlouvám se za uzamčení tématu.Mám Win 8.1,který tedy antivir mi doporučíte?Dík
i5-4570 Haswell,MSI B85-G41,Corsair 4GB,SEASONIC SS-500ET, ASUS GTX950-M,Windows 10
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows Defender
No WD je součástí win8 , odinstalace je možná , ale náročná. Můžeš ho vypnout a nainstalovat jiný antivir nebo ponechat , zase tak hrozný antivir to není. Kolegové asi spíš psali o WD v jiných OS , kde funguje jen jako antispyware.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Já jsem spokojen s avastem je free a spolehlivy, Eset taky neni spatny
rumcajs0 píše:Omlouvám se za uzamčení tématu.Mám Win 8.1,který tedy antivir mi doporučíte?Dík
V takovém případě stačí požádat o odemčení prostřednictvím ikonkou s červeným vykřičníkem: „požádat moderátora o akci“. Předchozí vlákno jsem odemknul, tady zamykám.
Kromě toho ti opravím nadpis, protože nadpis má popisovat podstatu dotazu, ale „Windows Defender“ nepopisuje vůbec nic.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”