Zdravím
V prohlížeči, nejčastěji, když jdu na seznam.cz se mi ukazuje toto a nemůžu už dál nic dělat. Nejdříve se to dělo jen v chromu, ale teď už i v exploreru. Zkoušel jsem projet pc malwarebytem, ale nic nenašel. Zkoušel jsem to i na jiném systému a i tam se to ukazuje, a co je nejdivnější ukázalo se to i tátovi na iPadu.
Nevíte někdo co to může být a jak se toho zbavit ?
"Adobe flash player" virus
Re: "Adobe flash player" virus
To už se někde řešilo, tušim že máš celkově blbej adobe flash player, odinstaluj ho, a instaluj z Oficiální stránky adobe.com
Než se zeptáš, použij Google
Flash player jsem odinstaloval a nic nezmizelo.
Jako 1. se ukáže tahle tabulka a potom co jí odmáčknu, se ukáže to co jsem poslal předtím..
Jako 1. se ukáže tahle tabulka a potom co jí odmáčknu, se ukáže to co jsem poslal předtím..
Tak to je virus, ale na IP 
Ale nevim jak se tohohle svinstva zbavit, ale jediný co mě napadá, že máte virus prostě v internetu, a nebo jsi tam tátovi nastahoval něco, co si stáhnul i k sobě...

Ale nevim jak se tohohle svinstva zbavit, ale jediný co mě napadá, že máte virus prostě v internetu, a nebo jsi tam tátovi nastahoval něco, co si stáhnul i k sobě...
Než se zeptáš, použij Google
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Nejspíše je v PC nějaký vir. Flash Player je nutné stahovat z jeho domovské stránky a ne jinde a pravidelně jej také z této stránky aktualizovat. Návod v sekci Články a návody. Pokud se potvrdí vir, tak bude jistě i na iPadu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přečti si tenhle článek http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... nadna.html
Něco Ti objasní, něco napoví.
Něco Ti objasní, něco napoví.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tak jsem vložil scan z HiJackThis viewtopic.php?f=70&t=132021
.. jinak díky za ten článek z novinek
.. jinak díky za ten článek z novinek
Odpojili jsme pc, routr dali do tovarniho nastavení.. Zda se že ze sítě je to pryč. Jak to ale mám odstranit z pc, aby až ho zase zapojim se to nerozšířilo znovu ?
zeby kontrola pc v sekci HJT?
mam od vcera stejny problem, je tu nekdo komu se to stalo a uspesne to vyresil?
cekal jsem, ze to bude resit mnohem vic lidi... asi to nebyl tak rozsireny problem..
http://wasconet.com/how-to-remove-warni ... t-of-date/
... kompletni reseni
... kompletni reseni
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”