Ahoj dnes jsem si koupil kaspersky internet security 2013 po instalaci ale v chromu nejde otevčít např. google.cz youtube.com atd. ale na internet exploder to de bez problému. Neví někdo kde je problém ?
Děkuji za každou odpověď.
kaspersky blokuje věci od google Vyřešeno
kaspersky blokuje věci od google
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Pohlaví:
Re: kaspersky blokuje věci od google
Problém bude asi v nastavení Antiviru, pokud to blokuje, musíš to dát jako výjimku. Postup neznám, bude v manuálu či nápovědě.
Ve vyjímkách to je ale stejně to nejde.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Pohlaví:
Není to Antivir i firewall? Výjimky musí být v obou.
Ano je ale nějak nevím jak se do toho firewalu dostatt
-
- Pohlaví:
Re: kaspersky blokuje věci od google Vyřešeno
V tom já ti poradit neumím, zkus Google.
Našel jsem to
Taky mi to dělalo. Je to jen o nastavení. Ted si nejsem jist, zda je to ono. - Nastavení - Sledování datového toku - nekontrolovat šifrovaná spojení. Pokud to nezaberu. Asi máš nějaký problém ve firewallu
Taky mi to dělalo. Je to jen o nastavení. Ted si nejsem jist, zda je to ono. - Nastavení - Sledování datového toku - nekontrolovat šifrovaná spojení. Pokud to nezaberu. Asi máš nějaký problém ve firewallu
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”