Nefunkční ESC ve hrách

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nefunkční ESC ve hrách

Příspěvekod MEN » 17 kvě 2014 11:46

Tak už je to pár dní co pozoruji že mi ve hrách nejde ESC nic prostě neraguje. Jako tlačítko takové funguje s tím není problém spíše je to něco software na internetu jsem se dočetl že to dělá Adode photoshop ten jsem odstranil a pořád to samé. Nefunguje ve hrách například jako je CS:GO, WarThunde, Daylight a docela už mě to hodně štve. Děkuji za radu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nefunkční ESC ve hrách

Příspěvekod guest » 17 kvě 2014 11:48

A co to má společného s Bezpečnost ‹ Viry, antiviry, firewally… ?

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 17 kvě 2014 11:50

No to že to může být nějaký vir napřiklad ?? Když nevím co je to za problém je potom těžké ho zařadit to správné sekce. Jestli jsem uplně mimo téma přesunu snad to není takový problém.

guest

Příspěvekod guest » 17 kvě 2014 11:53

Pokud máš podezření na nějakou havěť v PC, pak bys měl v sekci HijackThis požádat o kontrolu logu.

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 17 kvě 2014 12:00

Dobrá a potom mi teda vysvětli na to ce tato sekce dobrá ?? Když například nechci dátat žadné logy s pc, ale třeba to někomu dělalo také a vyřešil to například tím že odstranil nějaký prográme. Nechci se hádat od toho toto forum není, ale pak tato sekce postrádá smysl.. Téma jdu přesunout a děkuji za váš čas.

guest

Příspěvekod guest » 17 kvě 2014 12:09

Však já to nemyslím špatně, pokud máš podezření na vir, pak bez kontroly PC ho neodstraníš.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”