Dobrý den, často tady doporučujete JRT.exe na odstranění adware a spyware. Ale proč mě nefunguje na dvou počítačích?
Otevře se prázdné okno cmd a pak se nic už neděje.
Dělá to na dvou systémech. win xp a win 7 starter.
Je ještě nějaká alternativa?
Proč nefunguje JRT.exe ? Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Proč nefunguje JRT.exe ?
Na win XP i win7 by měl jít...používáš ho správně? Dost dlouho to trvá.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: Proč nefunguje JRT.exe ?
NO, Vyřešeno, ale budete si muset upravit návod k použití. Pokud se otevře prázdné okno a nic se neděje, je potřeba do něj napsat JRT a enter.
Když se zase nic nestane, tak znovu napsat JRT a znovu enter a snad se už spustí program a čeká na stisknutí libovolné klávesy. Ten exe soubor je totiž rozbalovací soft pro samotný program a někdy asi selže příkaz pro spuštění už rozbaleného programu jrt.exe. Rozbaluje se někam do tempu.
Když se v prázdném okně zmáčkne 2x enter, tak se cmd ukončí s chybovou hláškou. Je nutné mu napsat, co se má spustit.
Jinak moc děkuji za rady, asi jsem můj počítač vyčistil. Díky
Když se zase nic nestane, tak znovu napsat JRT a znovu enter a snad se už spustí program a čeká na stisknutí libovolné klávesy. Ten exe soubor je totiž rozbalovací soft pro samotný program a někdy asi selže příkaz pro spuštění už rozbaleného programu jrt.exe. Rozbaluje se někam do tempu.
Když se v prázdném okně zmáčkne 2x enter, tak se cmd ukončí s chybovou hláškou. Je nutné mu napsat, co se má spustit.
Jinak moc děkuji za rady, asi jsem můj počítač vyčistil. Díky

-
- Pohlaví:
Re: Proč nefunguje JRT.exe ? Vyřešeno
Zamknout to musíš sám. Zelené zátržítko Vyřešeno.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”