Ahoj chtel jsem se zeptat jestli nestaci samotny comodo firewall s full virtualizaci prohlizece a bez antiviru.Protoze firewall comodo nezname vzorky posila proti cloud av firewallu.Pouzivam comodo firewall a nod32 v combu s vyjimkami ale nezda se mi to moc lehke.Comodo firewall ma vsobe cloud av + hips + virtualizace plna prohlizece co myslite diky za rady?? :turned: :arcisit:
prikladam jeste takovy testik firewallu proti cloud AV https://www.youtube.com/watch?v=lutb8GGc3uQ diky
comodo Firewall staci Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: comodo Firewall staci
Ten nod máš placený?
Ano mam darovane cislo na nod 32 antivirus.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To já jen,že comodo security je daleko kvalitnější než celý nod.
Na malwaretips se delaji takove testiky kazdy den tam pribudou novve malvate a testuji se tam ruzne antiviry a bohuzel s komodo av posledni dobou spatne opravdu treba 2 z 50 az jsem tomu nehctel verit a s free tam hodne dobre chodi 360 Internet Security ma jadro bitdefender a a svuj ted pridal sandbox akorad nema firewall ale momentalne klobouk dolu a avira se take zlepsila oprAVDU MNOHO vzorku tam zkousej a za poslednich par mesicu strasne spatna detekce zkousel jsem i behavirovou analizu na max a stejne nic taky semnechtel verit a zkousel to.
Ale znovu k otazce vse co stahuji proveri comdo firewall svim cloud av i bez antiviru myslite ze je toto av dostatecne (myslim totiz ze nema herouistickou analizu jako maji plne AV ale nejsem si jist.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlepší varianta je antivir + firewall. žádný firewall nezachytí všechno a neprohledává v PC nakažené soubory , registry.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: comodo Firewall staci Vyřešeno
expert MALWARETIPS
Hello
If you have Comodo Firewall installed, you will still need an antivirus on your computer. While Comodo Firewall has a cloud based behavior analysis system which can detect zero-day malware, it does not have any antivirus definitions or heuristic analysis capabilities.
Comodo Firewall is good product, however I would still recommend that you also install the Comodo Antivirus alongside this product.
muzete zamknout diky chlapy
Hello
If you have Comodo Firewall installed, you will still need an antivirus on your computer. While Comodo Firewall has a cloud based behavior analysis system which can detect zero-day malware, it does not have any antivirus definitions or heuristic analysis capabilities.
Comodo Firewall is good product, however I would still recommend that you also install the Comodo Antivirus alongside this product.
muzete zamknout diky chlapy
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”