Reklamy nebo vir? Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Reklamy nebo vir?
Dnes jsem v PC instaloval nějaké bezplatné programy a ted mám v prohlížeči otravné reklamy a , že jich je :( Všechny ty programy jsem odinstaloval ale ty ošklivé reklamy tu jsou stále co s tím? Děkuji
Re: Reklamy nebo vir?
Pročisti cache a cookies pomocí programu CCleaner, pak ještě pročisti registry. Návod na čištění, pokud nevíš si můžeš najít na internetu. Pokud tam reklamy budou nadále, tak to není chyba žádného "viru" nebo programu.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to jsem dělal než jsem to sem vše napsal a nepomohlo :(
Zkus stejné stránky na jiném prohlížeči... dělá to u každých stránek, nebo jen některé. Pravděpodobně to nebude nic, spíš klasické reklamy. Hodně lidem se to hemží reklamami.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Dělá to v každém prohlížeči a na úplně všech stránkách :( A klasické reklamy to tedy fakt nejsou kdyby to byli klasické tak by mě to nevadilo tak co s tím?
Nejlíp kdyz uděláš log z hijackthis a dej ho ke kontrole do stejnojmenné sekce.. - Hijackthis -
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Adblock mám ale reklamy stále jsou :(
jaojao píše:Nejlíp kdyz uděláš log z hijackthis a dej ho ke kontrole do stejnojmenné sekce.. - Hijackthis -

Co máš za problém -oxxid ?
Nebo jen honíš příspěvky?
Nebo jen honíš příspěvky?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
To nebylo mysleno ve zlem
Bylo to mysleno, tak ze by opravdu mel navstivit sekci HJT kde mu bude na 90% pomohnuto.
Rozlobenej smile byl na něj.

Rozlobenej smile byl na něj.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Také jsem měl reklamy v prohlížeči a vyřešil jsem to tak, že:
spustit --> msconfig --> Služby --> Zakázal jsem službu f71f3211a8e076f.exe (Prostě název bývá nějaký divoký) --> Ovládací panely --> Možnosti internetu --> Připojení --> Nastavení místní sítě --> Odškrtnul jsem "Použít pro síť LAN server proxy" --> Potvrdil jsem --> Restart PC
spustit --> msconfig --> Služby --> Zakázal jsem službu f71f3211a8e076f.exe (Prostě název bývá nějaký divoký) --> Ovládací panely --> Možnosti internetu --> Připojení --> Nastavení místní sítě --> Odškrtnul jsem "Použít pro síť LAN server proxy" --> Potvrdil jsem --> Restart PC
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”