Zdravím, mám jíž celkem dlouhou dobu antivir Avira Internet Security, ale tak jsem brouzdal po youtube o antivirech a jeden týpek tam doporučoval ESET. A napsal pod video "OK. Norton patrí medzi špičku ANTIVÝROVÝCH PROGRAMOV. Ale určite by som neodporučoval nikomu AVIRU. - Nič, proti nim ,ale ich ochrana je slabá." (byla to reakce na jeden koment, takže začátek zní divně) tak se chci zeptat co je na tom pravdy, je fakt avira tak nanic? Já se v antivirech nevyznám, nevim jestli mám v PC vir nebo ne, protože pokud antivir nic nezachytí tak o tom nemůžu vědět, ale když něco zachytil tak jsem to hned eliminoval (tu infikovanou věc).
Tak se chci zeptat na nějakej dobrej anvitir, nějakej free ale i placenej protože do budoucna si ho koupím, ale momentálně ne. Pokud možno co nejlepší, nejbezpečnější a aby nespomaloval tolik PC, sice nemám nejhorší počítač ale to neznamená, že bych ho měl zatěžovat antivirem :) Někde jsem četl, že Comodo je dobrej free antivir, ale nevim. Chtěl bych doporučit teda nějakej dobrej antivir free a i placenej. (Nechci avast, AVG)
Děkuji
Poraďte prosím antivir Vyřešeno
- TheEffectex
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Poraďte prosím antivir
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
PSU Seasonic M12II-520W
LCD BenQ XL2411Z
OS Win 7 Ultimate 64bit
Re: Poraďte prosím antivir
Avira je v pohodě. Naopak Norton je jeden z nejhorších a Eset už není co býval. Navíc Avira je zdarma. Comodo je v pohodě, podle mě lepší než Avira, protože to je internet security a ne jenom antivirus. Nicméně, pokud máš Aviru, tak v pohodě.
Jeden manik napise pod video ze Avira je k nicemu a tobe se bori svet...
Avira je kvalitní antivirus a není důvod něco měnit.
Avira je kvalitní antivirus a není důvod něco měnit.
- TheEffectex
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě se to právě taky zdálo jako úplná blbost, chtěl jsem se pro jistotu zeptat 
Ale no, já bych celkem zkusil něco jiného, to Comodo se mi líbí, asi zkusit tu free verzi Comodo Internet Security. A jakej je vlastně rozdíl mezi Comodo Internet Security a Comodo Antivirus? A vyplatí se Comodo koupit? Ty placený verze mají obvykle lepší zabezpečení ne? Patří placený Comodo mezi ty nejlepší? Nebo když už placený antivirus tak nějaký jiný?
Pokud je Comodo Internet Security lepší než Avira, proč ho nezkusit. Počkám na vaše rady. Děkuji

Ale no, já bych celkem zkusil něco jiného, to Comodo se mi líbí, asi zkusit tu free verzi Comodo Internet Security. A jakej je vlastně rozdíl mezi Comodo Internet Security a Comodo Antivirus? A vyplatí se Comodo koupit? Ty placený verze mají obvykle lepší zabezpečení ne? Patří placený Comodo mezi ty nejlepší? Nebo když už placený antivirus tak nějaký jiný?
Pokud je Comodo Internet Security lepší než Avira, proč ho nezkusit. Počkám na vaše rady. Děkuji
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
PSU Seasonic M12II-520W
LCD BenQ XL2411Z
OS Win 7 Ultimate 64bit
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
PSU Seasonic M12II-520W
LCD BenQ XL2411Z
OS Win 7 Ultimate 64bit
Free Comodo internet security ti úplně stačí. Není důvod nic platit. Pro domácího uživatele je i placený AV zbytečný luxus.
Taky jsem nedávno přešel od Aviry ke Comodu, ale jenom proto, že jsem Comodo používal už pár let dříve a věděl jsem do čeho jdu. Měl jsem docela problémy se zbavit Aviry, tak zvaž jestli ti to za to stojí.
Comodo internet security obsahuje Comodo firewall, comodo antivirus a kraviny, který nepotřebuješ. Jestli fakt chceš to Comodo, tak ber internet security.
Taky jsem nedávno přešel od Aviry ke Comodu, ale jenom proto, že jsem Comodo používal už pár let dříve a věděl jsem do čeho jdu. Měl jsem docela problémy se zbavit Aviry, tak zvaž jestli ti to za to stojí.
Comodo internet security obsahuje Comodo firewall, comodo antivirus a kraviny, který nepotřebuješ. Jestli fakt chceš to Comodo, tak ber internet security.
- TheEffectex
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak to myslíš, problém zbavit se Aviry? Jako odinstalovat? Jen ho prostě odinstaluju např. přes ccleaner a je to ne?
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
PSU Seasonic M12II-520W
LCD BenQ XL2411Z
OS Win 7 Ultimate 64bit
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
PSU Seasonic M12II-520W
LCD BenQ XL2411Z
OS Win 7 Ultimate 64bit
Nechal bych tam Aviru.Je to špičkový antivirus a nezpomaluje PC.To že je zdarma neznamená,že bude horší než placené antiviry.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už nějakej ten pátek mám Aviru a jsem spokojen.
TheEffectex píše:Jak to myslíš, problém zbavit se Aviry? Jako odinstalovat? Jen ho prostě odinstaluju např. přes ccleaner a je to ne?
Jo ale při odinstalaci můžou nastat problémy. Mě třeba zmizela ze seznamu programů ale v počítači fungovala dál.
Já mam Microsoft Security Essential a jsem spokojenej 

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
To je snad to nejhorší, co existuje.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Antivirový program je třeba odinstalovat programem staženým, ze stránek výrobce. Odinstalací jiným způsobem si zaděláš na problém, protože se neodinstaluje regulérně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”