Nejde internet po aktualizaci avastu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde internet po aktualizaci avastu
Dobrý den, moc takovým věcem nerozumím. Ale... po aktualizaci Avastu mi přestal jít internet. Tak jsem ho tedy odinstalovala úplně, restartovala počítač a internet stále nejde. Nejspíš můj počítač nepodporuje tu nejnovější verzi aktualizace. Už jsem někde četla, že se to stalo hodně lidem, ale nevím jak co mám udělat, aby zase šel. Díky, Monika.
Re: Nejde internet po aktualizaci avastu
Vítej na PC-HELP,
máš Avast Internet Security, nebo Free verzi? Jaký OS máš?
máš Avast Internet Security, nebo Free verzi? Jaký OS máš?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Pohlaví:
Vlož sem jako přílohu screen ze správce zařízení. Pokud je to závada, kterou mám na mysli, pak řešení znám. Do správce se dostaneš - Pravoklik na Počítač/Spravovat/Správce zařízení
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím že jsem měla ten free, neplacenej.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mám Windows 7
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hele, já Avast nepoužívám, takže teď nevím jestli má Firewall, ale tipl bych že určitě ano :)
Zkus ten Firewall v Avastu vypnout a jít na internet.
Zkus ten Firewall v Avastu vypnout a jít na internet.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
-
- Pohlaví:
Tak to bude jiná chyba. Spusť příkazový řádek. Zde zadej příkaz "ipconfig /all" Screen dej sem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jen to problikne, tak jsem rychle dala prtsc snad to půjde přečíst.. Narthelianail: takže mám ten avast znovu nainstalovat a pak zkusit vypnout firewall jo?
-
- Pohlaví:
To se dělá tak, jak jsem psal - nejprve se spustí příkazový řádek (to je to černé okno) a teprve v něm ten příkaz.
Nicméně pokud to dobře čtu, tak ti chybí DNS. Zkontroluj v nastavení síťové karty:
Pokud nevíš jaké DNS má tvůj provider, vyplň do DNS googlův DNS - 8.8.8.8 a 8.8.4.4
Nicméně pokud to dobře čtu, tak ti chybí DNS. Zkontroluj v nastavení síťové karty:
Pokud nevíš jaké DNS má tvůj provider, vyplň do DNS googlův DNS - 8.8.8.8 a 8.8.4.4
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hledej v síťová připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
DNS tam zaškrtlé mám. Tak já už nevím, asi dám pc někomu ať se mi na to koukne
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”