Ahoj, mám anitir placený mambam a potřeboval bych od Váš radu:
1, Jaký je nej placený antivir
2, Jaký je nej. zdarma antivit
3, Stačí ten Malware ?
Antvir-doporučení
Re: Antvir-doporučení
Nováček nejsi, co tedy takhle použít funkci "Hledat"? Jen dneska se to samé řeší tady viewtopic.php?f=47&t=143206 a to nemluvím o pár dnech zpátky, kdy to tu bylo nejméně 2x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Navíc tazatel v tom vláknu figuruje též, takže k čemu další téma ... 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- HribaStanislav350
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Aviru si vem, pokud chceš zdarma, placené asi bitdefender podle mě z placeným nemám zkušenosti, ale co sem četl tak bitdefender má i verzi zdarma, ale ta je jakási divná nenastavitelná a vůbec s ní bych se bezpečně asi necítil, jinak asi ta klasika kašpar, norton atd., nemůžeš brát jen detekci, ale také jak zatěžuje pc apod..., z free určitě avira z placenýma žadný zkušenosti nemám
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
S Avirou nemám dobré zkušenosti... Doporučuji z free určitě Comodo a z placených Eset (NOD32). Comodo je ale výhodnější.
Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Za sebe:
nedoporučuji Avast.
doporučuji NOD
nedoporučuji Avast.
doporučuji NOD
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A to z jakého důvodu placený nod?Jsou daleko kvalitnější než nod a z těch free např. comodo a placený kaspersky nebo Outpost Security Suite.
- HribaStanislav350
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Petrisan01 píše:S Avirou nemám dobré zkušenosti... Doporučuji z free určitě Comodo a z placených Eset (NOD32). Comodo je ale výhodnější.
Já právě mám dobré zkušenosti, ale záleží taky na tom jak člověk warezuje apod.
-
- Pohlaví:
Další téma které je zbytečné, jelikož se zde několikrát opakuje. Já jsem léta spokojený s free Avastem a bez problému běhal na XP se 764MB RAM.
Eset jsem měl také, nejprve zkušební verzi a pak placenou. Ani by mi tak nevadilo že to občas vypadlo a vůbec nefungovalo, ale technická podpora ani na jeden ze snad 10 dotazů vůbec nereagovala.
Trvám na tom, že pokud chcete zabezpečit domácí PC a ne atomovou elektrárnu, pak stačí zmíněné free programy.
Eset jsem měl také, nejprve zkušební verzi a pak placenou. Ani by mi tak nevadilo že to občas vypadlo a vůbec nefungovalo, ale technická podpora ani na jeden ze snad 10 dotazů vůbec nereagovala.
Trvám na tom, že pokud chcete zabezpečit domácí PC a ne atomovou elektrárnu, pak stačí zmíněné free programy.
Sice už jsem doporučil aby ses podíval do nedávných témat, ve kterých se řeší totéž v bleděmodrém, ale když už se to tu bohužel rozjelo, přspěji se svou troškou do mlýna.
Několik let používám k mé úplné spokojenosti Avast Free, nemám nic proti Aviře, nechci ani vidět AVG Free.
Když v tom máš mít zmatek, tak ať stojí zato
Ale s mými zkušenostmi s těmi antiviry to myslím vážně!
A ještě doplním, aby byla odpověď na počáteční otázky kompletní:
Za jeden z nejlepších placených antivirů považuji Kaspersky.
AntiMalware nestačí, ale stačí zodpovědné chování na netu. Při nezodpovědném chování jsou všechny antiviry pro kočku
Několik let používám k mé úplné spokojenosti Avast Free, nemám nic proti Aviře, nechci ani vidět AVG Free.
Když v tom máš mít zmatek, tak ať stojí zato

Ale s mými zkušenostmi s těmi antiviry to myslím vážně!
A ještě doplním, aby byla odpověď na počáteční otázky kompletní:
Za jeden z nejlepších placených antivirů považuji Kaspersky.
AntiMalware nestačí, ale stačí zodpovědné chování na netu. Při nezodpovědném chování jsou všechny antiviry pro kočku

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”