Microsoft security essentials - kontrola trvá velmi dlouho
Microsoft security essentials - kontrola trvá velmi dlouho
Mam problem.V pc mam nainstalovany microsoft security essentials,když dam jakoukoliv kontrolu,tak mi to běží ale kontrola trva dele než předtím,a navíc ukazatel kontroly mi stojí,zkoušel jsem ho odinstalovat a znovu nainstalovat,ale nepomohlo to,nějaka rada
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 16 lis 2014 11:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Re: microsoft security essentials
Zde se řešilo něco podobného, snad odpověď na onom místě nalezneš: http://windowssecrets.com/forums/showth ... dibly-slow
projel jsem komp avastem,a ten mi nic nenašel,ale proč se ten MSE tak zpomalil?
-
- Pohlaví:
MSE vyhoď, pak si v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu. Nech tam Avast a pokud ti nestačí systémový firewall, pak nainstaluj třeba Comodo - a bude po problémech. Máš tam toho asi víc špatného, než MSE.
co myslíš špatneho?že bych měl přeinstalovat win?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, akorát MSE není zrovna spolehlivý antivir a testech nedopadá vůbec dobře. Takový AVAST opravdu udělá stokrát víc práce...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
avast mi stačí jen ten zakladní?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, free verze plně postačuje pro domácí použití
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”