Problém Firewall

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Maxzhimus
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém Firewall

Příspěvekod Maxzhimus » 08 úno 2015 20:21

Ahoj všichni mám menší problém a myslím si že mě tady dokážete pomoct . Včera večer se rozhodnu si zahrát hru League of Legends zapnu hru vybírám si chapmiony a najednou se hra zapne a místo načítání hry mě vyběhne tabulka "Unable to connect to the server. If you have a firewall, it may be blocking the connection. Please refer to your firewall's documentation, Would you like to retry connection?" Problém je ale takový že Firewall mám vypnutý , říkám si že zkusím obnovu systému jenže na jakýkoliv den to dám tak mě naskočí "během obnovení systému došlo k nespecifikované chybě. (0xc0000022)" tudíž nemohu ani obnovit systém , když stahuju přes torrent tak to je tak pomalé a píše mi to něco o Firewall a Routeru že omezuje připojení je nutné otevřít port .. tento problém mám i na notebooku stím League of legends i s ostatníma hrama ani Stránky typu chatroulette nejdou a občas ani sám google chrome nejde .. u rodičů na notebooku vše jde bezproblému tak nevím kde je chyba router jsem zkoušel restartovat a nic vyměnil jsem i adaptér na wifi a pořád stejný problém . Díky za rychlé jednání

Reklama
cervcek
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Problém Firewall

Příspěvekod cervcek » 08 úno 2015 20:45

Ahoj, nejdřív, než zahltíš celé fórum jedním problémem, přečti si pravidla fóra, kde se píše něco o tom, že 1 problém = 1 téma
viz tvoje další dva příspěvky: viewtopic.php?f=8&t=149844 a viewtopic.php?f=45&t=149816&p=1184156#p1184156
Jinak firewallem myslíš bránu firewall ve windows, nebo prvek sítě?
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 08 úno 2015 20:45

Svou registrací jsi odsouhlasil pravidla, která porušuješ. Duplikace téma je zde zakázána. A ty už píšeš stejné téma potřetí!
Viz.: viewtopic.php?f=45&t=149816&p=1184156#p1184156
a viewtopic.php?f=8&t=149844&p=1184361#p1184361

//LTB: duplicitní témata odstraněna...

Maxzhimus
nováček
Stav:

Příspěvekod Maxzhimus » 08 úno 2015 21:22

cervcek myslím že ve windows

Dastas
nováček
Stav:

Příspěvekod Dastas » 10 úno 2015 16:20

Podle mě to neni nic schodou okolností hraju poloprofesiálně lolko už nějakou dobu a tohle je normální :) jedná se o chybu Riotu a ne o tvoji ... po 1 hodině až 2 dnech se to opraví samo :)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”