Dobrý den,
jdu sem k vám, aby jste mi poradili, co s počítačem. Volal mi známý, kterému občas pomáhám s počítačem, pro radu. Že prý má strašně zpomalený počítač, už nějakou dobu a dost často mu při prohlížení internetu v FF (v podstatě nic jiného na PC nedělá) vyskočí, že selhal zásuvný modul Adobe flash... Pokoušel jsem se ho už dříve zakázat v zásuvných modulech, ale nikdy se mi to nepovedlo. Navíc říkal, že se to stalo i s dalšími 2 počítači, které má připojené v jeho domácí síti (ty samé příznaky). Asi jsem na tohle už krátký.
Byl bych moc vděčný, kdyby jste nahodili nějaký hint co s tím. Bohužel ani log nemůžu postnout, jelikož nemám počítač u sebe.
Existuje nějaký způsob jak se toho zbavit, nebo ho mám s počítačem poslat za někým povolanějším?
Předem díky za odpovědi
Zpomalený počítač
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zpomalený počítač
Ahoj, bez možnosti postování logů je to trochu problém.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”