Klavesnice zlobí...
Klavesnice zlobí...
Zdravím, nedávno mi začala klavesnice dělat zvlaštní věci .. jako když si například označím nějáke soubory a chci je vymazat deletem na klavesnci , místo toho aby se mi vymazali tak se otevřou.. nebo se náhodně zmačknou nějáke klavesy ... přemyšlel jsem o tom že by to mohl být vir ale asi ne ,po přeinstalaci to dělalo stejně ... je to strašně otravné neví někdo co s tím? muže to být klavesnici? má někdo podobnej problem?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Klavesnice zlobí...
Nejrychleji to ověříš připojením jiné klávesnice, třeba jen půjčené od kamaráda na odzkoušení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, vyřešil jsi něják tu "pomatenou klávesnici"? Mě to totiž poslední cca 4dny dělá také. Musím vždy NTB restartovat a pak je na chvilku klid. Antivirák nic nenaše, tak nevím, no.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”