Malver v chromu

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

AdamProGaming
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Malver v chromu

Příspěvekod AdamProGaming » 15 led 2016 16:23

Zdravím včera se mi z ničeho nic zaplnil disk ale to jsem vyřešil projel jsem to esetem + spybotem který smazal cca 44Gb z 111 (ssd) ze systémem se zaplnilo..)
a dnes jsem znova zapl pc vše ok a dělám si na internetu pohoda .. vypnu prohlížeč pak ho zapnu a najendou mi tam skočí mystartsearch.. a vůbec nevím kde se to vzalo (dnes jen to ssd nějak divně klesala paměť 10 gb se najednou zaplnilo ale pak zmizlo.. ) a v spouštění prohližeče (ikona na ploše pravým a cíl byl "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" http://www.mystartsearch.com/?type=sc&t ... 724B0975F4
"

šlo by se z toho dozvědět kde ta sračka je ? (odinstalovat programy není ani nikde není složka..) na tom ssd.. mám win 8.1 není to poprvé co s tím mám problém .. nějaké rady ?
My Steam Profile (from SteamDB)

• Worth: $1069 ($308 with sales)
  • Games owned: 86
  • Games played: 57 (66%)
  • Hours on record: 5,245.0h

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Malver v chromu

Příspěvekod jaro3 » 15 led 2016 16:40

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119

do sekce HiJackThis.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”