Zdravím včera se mi z ničeho nic zaplnil disk ale to jsem vyřešil projel jsem to esetem + spybotem který smazal cca 44Gb z 111 (ssd) ze systémem se zaplnilo..)
a dnes jsem znova zapl pc vše ok a dělám si na internetu pohoda .. vypnu prohlížeč pak ho zapnu a najendou mi tam skočí mystartsearch.. a vůbec nevím kde se to vzalo (dnes jen to ssd nějak divně klesala paměť 10 gb se najednou zaplnilo ale pak zmizlo.. ) a v spouštění prohližeče (ikona na ploše pravým a cíl byl "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" http://www.mystartsearch.com/?type=sc&t ... 724B0975F4
"
šlo by se z toho dozvědět kde ta sračka je ? (odinstalovat programy není ani nikde není složka..) na tom ssd.. mám win 8.1 není to poprvé co s tím mám problém .. nějaké rady ?
Malver v chromu
- AdamProGaming
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Malver v chromu
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $1069 ($308 with sales)
- Games owned: 86
- Games played: 57 (66%)
- Hours on record: 5,245.0h
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Malver v chromu
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”