dobrý den,mám takový problém.
Na allegru jsem si vyhlednul hru ea fc 25 na pc ktera tam byla za bezkonkurenční cenu,zaplaceno přes bankovní převod,avšak myslel jsem že mi dojde normalně product key k aktivaci na steam,místo toho mi poslali jakesi přihlašovací údaje na nový steam účet kde je také potřeba ověření účtu přes email,který mi také poslali.
Jde o to že ten email se nachazí na stránce 52you cc,což je hned na první pohled podivná stranka ,tak jsem reději nejdřív googlil,našel jsem zahraniční forum kde se někdo už takto registroval na novy steam učet také přes tento web 52you,dotazoval se ,jestli je mozne že se infikoval malwarem protože mu prý spadl googl účet co měl.
Tak se chci zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto postupem,strankou 52you jestli je to bezpečné.
A nebo mám požadovat od Allegra vracení peněz ve 14ti denní lhůtě,podotýkám,že jsem zatím nic neaktivoval ani vlastně nezapočal vytvořenní tohoto steam účtu,po bližším zkoumání jsem zjistil že jde o jakousi firmu arpishop.Nevím si rady jak pokračovat.
tady je odkaz na hru prezentovanou na allegru https://allegro.cz/nabidka/ea-sports-fc-25-fifa-25-pc-verze-standard-edition-hra-pl-automat-bonus-16522953128
děkuji všem za pomoc
stranka 52you
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: stranka 52you
Kdyz ti Polak misto klice posle prihlasovaci udaje na cizi Steam ucet, je to jiste velice legalni......
Nahlas to Allegru a doufej, ze to budou nejak resit, protoze Allegro je zname tim, ze problemy resi nerado.
Uz jen to, ze ti poslali cizi Steam ucet je SPATNE.
"po bližším zkoumání jsem zjistil že jde o jakousi firmu arpishop"
Allegro je trziste. Vzdy kupujes od nejakeho prodejce, coz je temer vzdy nejaky polsky smelinar, tzn kupujes od
prodejce z jineho statu.
Alespon vis, proc byla za bezkonkurencni cenu.
Nahlas to Allegru a doufej, ze to budou nejak resit, protoze Allegro je zname tim, ze problemy resi nerado.
Uz jen to, ze ti poslali cizi Steam ucet je SPATNE.
"po bližším zkoumání jsem zjistil že jde o jakousi firmu arpishop"
Allegro je trziste. Vzdy kupujes od nejakeho prodejce, coz je temer vzdy nejaky polsky smelinar, tzn kupujes od
prodejce z jineho statu.
Alespon vis, proc byla za bezkonkurencni cenu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
ale to asi neni cizi účet,jen je vytvořený za tím účelem té hry.Jakože oni ho vytvořili pro mě jakoby.Ty udaje jsou jak na automatu vygenerované ,myslim přihlašovací.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Mimochodem - prodejce ti tam primo pise, ze dostanes Steam ucet, tedy je to videt jeste pred koupi.
Samozrejmne existuje duvod, proc to delaji - pouziji klic, ktery ty bys aktivovat nemohl, napriklad je pouze pro Polsko.
Co rikaji pravila Steamu? Zadni "oni" nemaji co pro tebe vytvaret ucty na Steamu, to je na prvni pohled podvod.
Can I buy or sell my Steam account?
Steam accounts cannot be bought or sold. An account is for the personal use of its creator only.
What are the consequences of selling an account?
When Steam's support team notices an account has been sold, the account will be permanently locked whether or not it is currently in the possession of the buyer or seller.
What are the consequences of buying an account?
If you buy and use an account, you risk losing access to the account at any time with no option to recover it. When this happens, you'll also lose any value you've added to the account including but not limited to:
Rank, playtime, and stats
Purchases or activated games
Inventory items purchased or acquired through gameplay
Samozrejmne existuje duvod, proc to delaji - pouziji klic, ktery ty bys aktivovat nemohl, napriklad je pouze pro Polsko.
Co rikaji pravila Steamu? Zadni "oni" nemaji co pro tebe vytvaret ucty na Steamu, to je na prvni pohled podvod.
Can I buy or sell my Steam account?
Steam accounts cannot be bought or sold. An account is for the personal use of its creator only.
What are the consequences of selling an account?
When Steam's support team notices an account has been sold, the account will be permanently locked whether or not it is currently in the possession of the buyer or seller.
What are the consequences of buying an account?
If you buy and use an account, you risk losing access to the account at any time with no option to recover it. When this happens, you'll also lose any value you've added to the account including but not limited to:
Rank, playtime, and stats
Purchases or activated games
Inventory items purchased or acquired through gameplay
-
- Level 1
- Pohlaví:
No vidíš takže oni to vůbec neskrývají že to bude předání steam účtu ,tak allegro to asi považuje za legální cestu.Já hlavně chtel vědět jestli ta stranka kde se ověřuje email to 52you cc je v pohodě nebo by jste se tam nepřipojovali.
-
- Level 3
- Pohlaví:
52you.cc je registrováná doména na Kokosových ostrovoch a je to čínska stránka! Ruky preč od nej. Alebo druhá možnosť - doména *.cc patrí aj Severocyperskej republike (svetom neuznávaná).
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”