Avg 8.0 spatna konfigurace avgui.exe

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

MichalZ
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Avg 8.0 spatna konfigurace avgui.exe

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 17:24

dneska jsem spustil noutbuk a potreboval jsem najit urcity program, stahoval jsem par ruznych programu, ktere meli podobnou funkci, par jsem si chtel jeste vyzkouset a ostatni jsem smazal, a protoze jsem opatrnej, tak jsem si chtel radsi komp nechat projet AVG 8.0 kliknu na ikonu vykoukne na me tato tabulka

Kód: Vybrat vše

http://img390.imageshack.us/my.php?image=tabulkawh6.jpg

je mi jasne ze to bude chtit asi nejspis reinstalci, ale je to pracovni noutbuk, a uz vidim jak ma spravce site kecy, co jsem s tim zase delal :roll: takze pokud nekdo pomuzete budu jedine rad :inlove: dekuji

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Avg 8.0 spatna konfigurace avgui.exe

Příspěvekod memphisto » 17 kvě 2008 17:38

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

ono záleží na tom, jaké máš na svém firemním booku oprávnění. třeba máti dělá na nejmenované krajské správě a jako user booku nemůže nic instalovat. to musí všechno administrátor a nebo by musela znát administrátorské heslo. zkusil bych přeinstalovat AVG 8, ale tam může nastat problém s licencí co máte ve firmě, protože ta jedna licence už byla použita na tuhle nepodařenou a je otázka, zda je ještě nějaká volná pro tuhle případnou přeinstalaci ( pokud teda nepoužíváte verzi free, což by se u firmy nemělo)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

MichalZ
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 17:42

ne mame normalni licenci, ale neda se nejak zjistit nebo vytahnout tato licence, abych nemusel chodit za tim spravcem , ale treba si jenom od nekoho pucil avg ? a mam normalni admin prava

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 kvě 2008 17:46

číslo a druh licence se dá zjistit, ale z toho grafického rozhraní, které ti nejde. zkus se mrknou do složky v Program Files - Grisoft jestli tam není nějaký textový dokument s názvem licence nebo tak nějak nebo v registrech by jsi to určitě zjistil, ale to by bylo trochu složitější ( Start - Spustit - regedit - enter a nech vyhledat všechny klíče s názvem AVG a nebo Grisoft. v té změti čísel by mělo bý někde už. jméno a sériové číslo ve formátu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) zkus pohledat, ale nic neměň!!!!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

MichalZ
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 18:05

projel jsem tam a nic bohuzel takoveho tam nebylo, a ma jeste dotaz, kdybych si od nekoho zkopiroval cele avg 8 a dal to do te slozky AVG prepsal vsechny soubory atd, uchovala by se ta licence ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 kvě 2008 18:09

ta licence by se určitě neuchovala a pochybuju, že by to šlo tak lehce

MichalZ
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 18:11

zeptam se te jeste jinak, myslis ze nejaky vir toto mohl udelat, prekonfigurovat mi ten soubor ? a nebo to muze byt necim jinym ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 kvě 2008 18:13

možné je všechno, ale asi vir bych z toho vyloučil. spíše bych to viděl na nějakou náhodnou chybu, která vznikla při čištění registru nebo tak

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 17 kvě 2008 18:14

Pravou myší na ikonu AVG vpravo dole/Otevřít uživatelské rozhraní AVG/Nápověda/O AVG/ karta Verze
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

MichalZ
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 18:16

mmmartin píše:Pravou myší na ikonu AVG vpravo dole/Otevřít uživatelské rozhraní AVG/Nápověda/O AVG/ karta Verze

to tam praveze nemam, nemuzu se vubec dostat do tohohle rozhrani :huh:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 17 kvě 2008 18:31

Můžeš zkusit pokud si stáhneš instalačku a spustíš ji, tak by ti měla nabídnou opravnou instalaci.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

MichalZ
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MichalZ » 17 kvě 2008 18:39

fredik píše:Můžeš zkusit pokud si stáhneš instalačku a spustíš ji, tak by ti měla nabídnou opravnou instalaci.

a myslis si ze se ta licence zachova ? nebo ji budu muset zadavat znovu ?

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”