Spyware Terminator mi neustále nalézá tento "neznámý SW" - viz následující 2 položky nazývané "Boot execute" :
1): HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager, BootExecute : : C:\WINDOWS\system32\SMRGDF.EXE
2): HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager, BootExecute : : C:\WINDOWS\system32\lsdelete.exe
Nalezené položky jsou neznámé i pro mne. Ale co s tím ?: Je to v systému 32 a hrabat se v OS se mi upřímně moc nechce. Nevíte někdo, o co jde ? Můžu to bez rizika smazat ? Díky za rady moudřejších...
Co s tím ? Zachovat nebo smazat ? Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co s tím ? Zachovat nebo smazat ?
Pokud najdete ve svém PC podezřelé procesy, můžete si zjistit k čemu vlastně patří:
http://www.processlibrary.com/
http://www.processlibrary.com/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ten processlibrary používám taky, ale právě ten je nezná. po vyhledání Googlem je jedny stránky označily za Spyware (Malware) a druhé zase jako OK, tak a teď babo raď 
PS: ten lsdelete.exe by měl být OK. nějaký pozůstatek po Lavasoft Ad-Aware a ten druhý je součást System Mechaniku

PS: ten lsdelete.exe by měl být OK. nějaký pozůstatek po Lavasoft Ad-Aware a ten druhý je součást System Mechaniku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Můj děda říkával: "Kdo se bojí, s..e v síni a svádí to na kočku..."
Protože jsem měl dědu rád a vážím si jeho životních mouder, tak bych to nahulváta smazal

Protože jsem měl dědu rád a vážím si jeho životních mouder, tak bych to nahulváta smazal

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyware Terminator je na 3 věci
lepčí je C O M O D O !!!!!
lepčí je C O M O D O !!!!!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Milý tanatosi, zkus připustit, že příspěvek tvé odpovědi k vyřešení problému byl zcela nulový.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kazdopadne jim napis na jejich ceskou cast fora, muze to byt proste spatna detekce a tim jim jen pomuzes, v jinem pripade ti urcite s problemem poradi vice.
Jinak nvm ,co ma v porovnani Comodo spolecneho s ST, jejich antivir/mailware je teprve ve stadiu bety, pricemz ST uz ma neco za sebou a je to kvalitni program, samozrejme vse ma sve chyby.
Jinak nvm ,co ma v porovnani Comodo spolecneho s ST, jejich antivir/mailware je teprve ve stadiu bety, pricemz ST uz ma neco za sebou a je to kvalitni program, samozrejme vse ma sve chyby.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyware Terminátor mi poradili na tomto fore a musím priznat že mi velmi pomohol! Stránky na ktoré som chodil (nie sex) mi hadzali rekl.robotíkov ktorých ST úspešne zvládol-a ja mám od tej doby pokoj! Sú aj lepšie programy ale tot moj názor na ST
samael.35
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”