LAN-ohrožení jednoho kompa druhým Vyřešeno
LAN-ohrožení jednoho kompa druhým
Zdar, můj komp je připojený k netu a tátův přes LAN k mému kompu (křížený kabel bez dalšího zařízení-jen kabel z kompu do kompu), jelikož tyto starší osoby jsou dosti neopatrné a často zavirované
tak se chci optat jestli když mu do kompa něco vleze může ohrozit i mě? Mám Ashampoo Firewall, NOD32 a Spybot se zapnutou TeaTeamer, jinak on na tom svém kompu má krom Spybota to samé a navíc není administrátor. Díky za názory

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Re: LAN-ohrožení jednoho kompa druhým
Tak možné to samozřejmě je ...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stát se to můžu. pokud máte nějaké soubory nasdílené a mezi sebou si je přetahujete, tak tím tu pravděpodobnost, že něco chytneš, zvyšuješ
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: LAN-ohrožení jednoho kompa druhým Vyřešeno
Pokud vysloveně nespustíš z toho druhýho pc nějakou neznámou věc, tak ta šance že něco chytneš je velmi malá (máš tam firewall a 2 antiviry to je až až).
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Zdílení nemáme-ani soubory ani tiskárnu nebo tak, takže dík za názory-jako vždy vše je možné..... 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”