Zdravim, mam nasledujici problem, asi se mi dostal do pc nejaky vir nebo co, asi od minuleho tydne se nemuzu dostat do sveho mailu a na sve icq ( na viry.cz jsem cetl o nejakem viru ktery meni heslo na icq, tak ze ho nahodne vygeneruje), icq i mail pouzivam dost casto, takze ted jsem v podstate bezradny, prosim pomozte, napiste do pm pls, pokud by vse probehlo dobre byl bych schopen nabidnout financni odmenu.
Jsem ochoten prijmout i moznost ze by se mi nekdo na to icq "hacknul", hlavne se nekdo ozvete, proberem to rpes pm
Zmena hesel
-
- Pohlaví:
Re: Zmena hesel
Pro začátek vlož do příslušné sekce log z HijackThis a požádej o kontrolu.
hodil jsem to tam, ale myslim si ze tohle nema cenu, na vikend planuju reinstal winu, ale hesla jsou uz zmenena :(
-
- Pohlaví:
Pokud by ti "něco" anebo někdo změnil hesla, pak reinstal winů nepomůže-hesla jsou uložena na serverech a ne v systému.
Blue Spirit píše:Pokud by ti "něco" anebo někdo změnil hesla, pak reinstal winů nepomůže-hesla jsou uložena na serverech a ne v systému.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Když ničemu nepomůže , tak se do toho pouštět nebudu...
Ale přeinstal Ti nepomůže, napřed musíš provést formátování..
Ale přeinstal Ti nepomůže, napřed musíš provést formátování..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
no spatne sem se vyjadril, budu to cele formatovat, pripravuju se na to tyden, plno zaloh apod, byla to potreba, skoro 2 a pul roku stary win.....
no a k tomu hijackthis, pokud muzes zkontroluj to pls, treba to pomuze, jsem opravdu zoufaly, je treba zkouset vsechny moznosti
no a k tomu hijackthis, pokud muzes zkontroluj to pls, treba to pomuze, jsem opravdu zoufaly, je treba zkouset vsechny moznosti
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”