My Free Antivirus

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

dagmy
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

My Free Antivirus

Příspěvekod dagmy » 23 led 2009 17:43

Moc by mě zajímal názor někoho chytřejšího na My Free Antivirus
http://smartpctools.com/free_antivirus/index1.html
Končí mi licence na BitDefender v10 a hledám k a-squared AntiMalware, free antivirus a na tento jsem narazila docela náhodou. U nás asi není známý, ale ve světě je stahovaný docela obstojně.
Díky

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: My Free Antivirus

Příspěvekod memphisto » 23 led 2009 17:48

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

Tenhle antivir neznám, ale pokud chceš kvalitní free antivir, tak sáhni po Aviře
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 23 led 2009 17:51

Zdravím.A vítej zde na foru. :inlove: Osobně sním nemám zkušenosti.Ale můžu doporučit teď celkem rozšířený free antivit AVIRA.Free verze nabízí zakladní verzi ochrany,která ovšem postačí.Jinak mezi placenými bych určitě bral NOD32.

Stažení:
http://www.free-av.com/
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

dagmy
nováček
Stav:

Příspěvekod dagmy » 23 led 2009 18:17

Díky za přivítání a rady :D
Aviru zkusím hned jak vyprší BitDefender. Ještě teda budu muset najít návod na použití v češtině.
Placený antivir teď nechci, nebo spíš nepotřebuju, protože jedu víc v Linuxu než W :lookround:

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 23 led 2009 18:31

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 23 led 2009 18:45

doporučival bych ti Avast ... :bigups:

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 23 led 2009 22:38

Nazor kazdeho se lisi. Ja bych si teda installnul radeji NODa nez Avast. Mi prijde ze ma vetsi podporu. Ale je to dlouho (par roku) co jsem testoval jen tak 4fun antiviry, takze se Avast mohl zlepsit.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod .luba. » 23 led 2009 22:43

Ja osobně doporučuji jako free AVIRU,možná i avast.A placený určitě NOD32. :inlove:
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 24 led 2009 09:27

Myslím, že takových topicků tu už bylo dost. :wink: Takže stačí HLEDAT :wink: Třeba jestli máš dilema mezi Avastem nebo Avirou... TAk tady se celkem hodně dočteš od zkušeností uživatelů...
viewtopic.php?f=47&t=33026&hilit=free+antivir
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

dagmy
nováček
Stav:

Příspěvekod dagmy » 24 led 2009 10:47

Hledala jsem na internetu i tady :roll: . Názory se liší a každý doporučí něco jiného. Mám odzkoušeného Avasta (3r zpátky a doufám, že se za tu dobu zlepšili), AOL (který byl naprosto supr mezi free), Kaspersky (mi jednou zachránil PC) a teď mám BitDefendera (kdyby byla free verze s rezidentním štítem, zůstanu u něho). Nejlepší antivir je vlastní rozum, který doufám mám, ale bohužel ho nemá náš teenager :evil:, který šmejdí po stránkách free games a mp3... Diky němu jsem se v krajním případě naučila přeistalovávat W.
Co váš názor na Rising Antivirus nebo ClamWin?
A jak jsem to tu pročítala tak jsem našla a-squared zařazený mezi antiviry. Je to teda antivir nebo antimalware, když se jmenuje a-squared anti-malware? Já totiž placenou verzi používám už roky.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 led 2009 11:00

nevím proč se přikláníš k takovým né moc známým antivirům :idea: opravdu bych se nebál a šel do té AVIRY.sám ji používám přes rok a bez problémů a to se nechovám na netu nějak ukázněně. pokud chceš spolehlivé testy antivirů, tak se podívej na VirusBulletin a testují a podle výsledků udělují hodnocení a tím se pak výrobci antivirů pyšní :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

dagmy
nováček
Stav:

Příspěvekod dagmy » 25 led 2009 09:12

memphisto - Možná proto, že jsou neznámý, což neznamená, že musí (ale můžou) být špatný. Ale to nikdo neví protože je nikdo nezkouší a zůstávají neznámý :lol: :lol:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”