Nejlepší ANTI-virák pro PC
Nejlepší ANTI-virák pro PC
Ahojte,chtěl bych se zeptat mám nový počítač ten,který jste mi udělali návrhy ten sem trošku změnikl součástky a poskládal ho a chtěl bych se zeptat je to Serverový Počítač a potřebuji co nejlepší Antivirový prográmek ,ale aby mi nebrzdil PC aby prostě ten antivirák ochránil co nejlépe před viry a přitom mi nebrzdil Serverové PC děkuji za názvy,či návrhy .
-
- Pohlaví:
Re: Nejlepší ANTI-virák pro PC
Ještě podstatná otázka: placený anebo free ?
Koukni na FAQ-bod 1.
Koukni na FAQ-bod 1.
Nwm to jistě, ale někde sem slyšel, že nejlepší free je Avast a placenej AVG, ale nejsem profík. Sám mám už šest let AVG a jsem spokojenej, když nelezeš na stránky, který už tak bijou do očí nákazou, tak s virama problémy nemám, ještě to dpolňuju Ad_Awere proti spy.
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
uz se to tu resi po milionte treba tady: viewtopic.php?f=47&t=35148&hilit=nejlepsi+antivir nebo tady: viewtopic.php?f=46&t=29676&hilit=nejlepsi+antivir ...
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To jsou kraviny, jednak tu je tolik témat, které se tímto přímo zabývají a jinak ti každý, kdo se kolem toho trošku motá řekne, že nejlepší placený je od Esetu či Kasperského a free pak Avira. AVG není moc dobrý (velmi zpomaluje PC i net) a o Awastu si myslím svoje..
Já osobně měl Aviru velmi dlouho a nebyl ani jediný problém. Nyní jsem dostal k netbooku Pandu a tak mám jí. Nicméně žádný antivir neochrání PC dokonale, chce to nějaký anti-spyware (Spybot) apod.
A v neposlední řadě neklikat na každou blbost...
Já osobně měl Aviru velmi dlouho a nebyl ani jediný problém. Nyní jsem dostal k netbooku Pandu a tak mám jí. Nicméně žádný antivir neochrání PC dokonale, chce to nějaký anti-spyware (Spybot) apod.
A v neposlední řadě neklikat na každou blbost...
Nezlob se ale s AVG můžeš líst všude. S placenou verzí just. 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To můžu i s free Avirou
Jinak tohle se tu řešilo snad 10x, tak co zahledat?

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám ESET smart security naprostá spokojenost vše v jednom žádný další firewally atp.Mohu opravdu doporučit. 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdysi jsem používal Nod 32,pak jsem si upgradoval licenci na Eset Smart Security a od té doby skoro žádný problém.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”