Zdravim mám tady takovou specialitku NOD32 mi našel několik threarts...
a to napr.:
D:\....\.....\Inbox » MBOX » mail231.eml » MIME » Update-KB6515-x86.exe - Win32/Stration.IW worm - Error updating the parent archive - Cleaning has not been carried out
D:\....\.....\Inbox » MBOX » mail612.eml - HTML/Phishing.gen trojan - Error updating the parent archive - Cleaning has not been carried out
jsou to emaily ktere jsou ve slozce inbox....proste normalni posta stazena Thunderbirdem, potiz je v tom ze pri nalezu mi to nabidne clean - jenze to bych "vyklínoval" celou postu a nic by nezbylo, takze tudy cesta nevede.
Pak me napadlo najit v inboxu (primo v programu) ten napadeny email jenze to je jak jehlu v kupce sena, mozna je voditkem to cislo toho emailu?
Prosim poradte, jak se toho mam zbavit?
zavirovany maily
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zavirovany maily
Pokud to není platný poplach Nodu, tak nejlepší cesta mazat a mazat. Já zásadně mažu všechny maily, které jsou od odesilatele s kterým nejsem v kontaktu. Různé vetřelce přibalovat do přílohy mailu je nyní ve velké oblibě. Pro jistotu otestuj tu složku programem Mwav.exe. Buď potvrdí to co tvrdí Nod, nebo vyvrátí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ten HTML/Phishing.gen trojan vypadá na nějakou hodně citlivou až zbytečnou detekci, ale ten druhý vypadá na něco horšího. Zkus najít ten meil s tou přílohou Update-KB6515-x86.exe
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj prilohu jsem uz zkousel pred tim a nic....
ono je problem ze to sou stary maily a nejspis je to fakt o detekci...pred tim jsem mel jiny antivir
ono je problem ze to sou stary maily a nejspis je to fakt o detekci...pred tim jsem mel jiny antivir
Počítač: ANO! 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”